5G Personal 3 paket

 • RayGuard 5G Personal 3 paket je za tebe najpogodnija opcija ukoliko razmišljaš o ličnoj zaštiti sa RayGuard 5G Pendant priveskom za lančić.
 • U ovom paketu dobijaš kompletnu ličnu zaštitu od EM zračenja:
  • 1 x RayGuard 5G Pendant - Ovaj privezak za lančić je lična zaštita od štetnog efekta svih okolnih elektromagnetnih zračenja koju nosiš stalno na sebi. Nose ga i muškarci i žene i deca. Ukoliko ti je nezgodno nositi RayGuard 5G Body & Car privezak za ključeve ili 5G mineralnu karticu u džepu ili novčaniku, ovo je idealna zamena.
  • 1 x 5G PhoneChip - PhoneChip zaštitu postavljaš na same izvore zračenja tvojih uređaja - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, naglavne bežične slušalice, baby alarme,...
 • Kupovinom ovog paketa ostvaruješ UŠTEDU od 1.190 din u odnosu na kupovinu ovih pojedinačnih proizvoda.
5 godina garancije na efikasnost
Nema održavanja
Original price was: 7.160 RSD.Current price is: 5.970 RSD.
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

RayGuard 5G Pendant - Lična EMF zaštita koju nosiš stalno na sebi.

RayGuard 5G Pendant štiti od zračenja koje se nalaze oko tebe, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri,
 • mobilni telefoni,
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji,
 • strujni vodovi,
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri,
 • dalekovodi,
 • trafo stanice,
 • geopatogeno zračenje,...

Kako štiti RayGuard 5G pendant i kako izgleda?

Efekat zaštite je nešto drugačiji u odnosu na ostale RayGuard proizvode. On pomaže telu da se adaptira na stres izazvan štetnim delovanjem elektromagnetnog zračenja, balansira energetske tokove u telu, deluje pozitivno na imuni sistem i tvoje biološko-energetsko funkcionisanje (tako deluje uvek, čak i kada nema EMF zračenja)

Oblika je okrugle metalne pločice, dok se u njegovoj unutrašnjosti nalazi specijalna mineralna mešavina (minerali, kristali, meteorske stene, silikati, poludrago kamenje,..).

5G PhoneChip - zaštita od zračenja uređaja koje najviše koristiš

5G PhoneChip postavljaš na najveće izvore zračenja u tvojoj blizini - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, bežične slušalice, baby alarme,..

Zajedno sa drugim RayGuard ličnim i prostornim zaštitama od EMF zračenja obezbeđuje maksimalnu zaštitu tvom telu.

Radijus delovanja je usmeren na blisko polje gde se upravo i javljaju elektromagnetni vrtlozi usled longitudinalnog prenosa EMF zračenja i zato ga je važno postaviti na sam izvor zračenja (blizu predajnika/prijemnika).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G personal 3 paket?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard tehnologije je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza nje stoji 20-tak čvrstih naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedna tehnologija na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. Ako ga imaš u svojoj blizini ili na sebi, RayGuard te štiti i noću dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu, RayGuard 5G Pendant i PhoneChip ne moraju energetski da se čiste, da se “pune”, ne treba da se izlažu suncu, ne koriste električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard tehnologija ne remeti rad uređaja u njenoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. PhoneChip ne utiče na vek i trajanje baterije uređaja na koji je postavljen. Koristi svoje uređaje nesmetano. Uz ove zaštite EM zračenje ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
5 GODINA GARANCIJE NA EFIKASNOST
Na 5G Pendant privezak za lančić i na 5G PhoneChip proizvođač garantuje 5 godina na efikasnost zaštite. Samo toliko obrati pažnju da ih ne držiš blizu izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja RayGuard 5G priveska za lančić, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA I KOMŠIJSKIH WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe kada imaš RayGuard 5G Pendant na sebi.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Pendant dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

Kako se koristi?

RayGuard 5G Pendant nema radijus delovanja kao ostali proizvodi, pa je potrebno da ga nosiš oko vrata. Idealno je da privezak bude na poziciji tvoje grudne žlezde (timusa) za najbolji energetski efekat na telo. 

Za potpunu zaštitu 5G PhoneChip postavljaš na uređaje koje najviše koristiš - koji su najbliži tvom telu i koji su najveći emiteri EM zračenja u prostoru: mobilni telefon (1x PhoneChip), tablet (1x PhoneChip), laptop (2x PhoneChip), wi-fi ruter (1x PhoneChip), bežične naglavne slušalice (1x PhoneChip), baby alarm (1x PhoneChip),...

Kako radi?

RayGuard 5G je jedinstvena tehnologija na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži slojeve mineralne mešavine (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...). Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Pomaže telu da se adaptira na elektromagnetno zračenje. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim nema ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

RayGuard 5G tehnologija i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan slična tehnologija na svetu koji je bazirana na ovakvom tipu zaštite od elektromagnetnog zračenja, niti postoje uređaji koji imaju ovoliko čvrstih naučno-medicinskih dokaza o njihovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije RayGuard 5G Pendant: Ø 28 mm
 • Materijal RayGuard 5G Pendant: posrebreni cink liveni / umetnut zaštitni čip sa mineralima
 • Dostupne boje RayGuard 5G Pendant: crna, srebrna i zlatna

 

 • Dimenzije 5G PhoneChip-a: Ø 25 mm

Česta pitanja

S obzirom da si uz ovaj set zaštićen svuda gde se nalaziš, ali i od uređaja koji su stalno sa tobom i koji su najveći emiteri EM zračenja u prostoru (PhoneChip 5G) smatramo da je ovo dovoljna lična zaštita.

Ali, potrebna ti je neka prostorna zaštita koja će štititi i tvoje ukućane u domu (5G Home ili 5G SP Plus).

Možeš da dokupiš neku ličnu zaštitu ili PhoneChip ako nedostaje još nekom članu tvoje porodice. 

Uvek preporučujemo da se postavi i 5G PhoneChip na same izvore zračenja uređaja koji su najveći emiteri EM zračenja u tvojoj blizini (na mobilni telefon, tablet, wi-fi ruter, laptop,...), dok te RayGuard 5G Pendant štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u prostoru u kojem si i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...). 

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja i koji su najbliži tvom telu.

RayGuard 5G Mobile je najkompletnija lična zaštita, jer ima najveći radijus delovanja od ostalih proizvoda za ličnu zaštitu (RayGuard 5G Body & Car, RayGuard 5G Pendant i RayGuard 5G Mineral Card). Zbog toga ima mogućnost da pokriva i nešto veći deo prostora oko tebe, pa ne mora da se nosi skroz uz telo. 

Na primer, ako radiš u kancelariji, možeš ga staviti na radni sto ili može da bude unutar tvog ranca. Možeš ga držati stalno u automobilu da te štiti od svih spoljašnjih zračenja, ali i od zračenja elektronike automobila (pogotovo ukoliko voziš hibridni ili električni automobil) i digitalnih uređaja koji se nalaze u njemu. Bitno je samo da ti budeš u njegovoj zoni zaštite (do 2 m od njega). 

Dok je, na primer, za RayGuard 5G Body&Car zbog zone zaštite od 1m preporučljivo da se nosi što bliže telu. 

5G Mineralna kartica nema radijus delovanja i ona mora da se nosi uz telo, isto kao i RayGuard 5G Pendant privezak.    

Na 5G Mobile i 5G Body & Car proizvođač garantuje 20 godina na efikasnost, dok na mineralnu karticu i privezak za lančić garantuje 5 godina.

Takođe, 60 dana garancije povrata novca odobravamo samo na 5G Mobile i 5G Body & Car ličnu zaštitu, ali ne i na mineralnu karticu i privezak za lančić.

Osim kućnog i radnog prostora u kojem boravimo veći deo dana, izloženi smo i zračenju u automobilima, dok se šetamo, idemo u šoping, na trening,... Ukoliko živiš u gradu, sigurno možeš da uočiš veliki broj baznih stanica čiji se broj iz dana u dan povećava.

U školama je situacija sa ruterima posebno dramatična, a pogotovo je problem ukoliko se u neposrednoj blizini škole gde dete provodi nekoliko sati dnevno, nalazi bazna stanica mobilne telefonije.

Nažalost, nivoi zračenja kojima smo stalno izloženi su i do 1000 puta većeg intenziteta od onih za koje nezavisni naučnici tvrde da su ekstremno zabrinjavajući po zdravlje. A mi smo takvim nivoima izloženi 24/7, što se posebno odnosi na gradske sredine.

Izloženost zračenju ima kumulativan efekat na naše zdravlje. Zbog toga nije dovoljno biti zaštićen samo u svom domu, već i van njega.

Noviji modeli automobila, kao što su električni ili hibridni imaju puno elektronike, pa je zračenje u njima izuzetno visoko. Isto tako i standardni dizel i benzinski automobili isto imaju ubačeno mnogo elektronike, bluetooth sistema, itd...

Osim toga, kada se voziš, stalno ulaziš u zone zračenja baznih stanica. Preporuka je da ili sa sobom imaš ličnu zaštitu (5G Mineral Card, 5G Pendant ili 5G Body & Car privezak za ključ) ili da u tvom autu uvek stoji zaštita kao što je RayGuard 5G Mobile, kako bi ti i ostali putnici bili zaštićeni.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu u odeljku Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G Pendant i PhoneChip zaštite?

A
Ana, Šabac

Davno sam imala neki zaštitni privezak koji sam nažalost izgubila. Isti takav nisam mogla da nađem. Kupila sam u međuvremenu PhoneChip zaštitu za telefon i raspitala se da li imaju još nešto u ponudi za ličnu zaštitu. Obradovala sam se kada sam čula da postoji i privezak. Skidam ga samo kada se kupam. Uzela sam srebrni, izgleda super kao neki modni detalj. 

A
Anđela, Beograd

Jako sam zabrinuta za ćerku, jer blizu njene škole ima bazna stanica, a znam da imaju i rutere u školi. Pratim i neke strane profile na Instagramu koji pričaju o uticaju elektromagnetnog zračenja, koje je pogotovo pogubno po decu. Kupila sam joj ovaj švajcarski privezak i insistiram da ga stalno nosi. Sada sam mnogo mirnija. Naravno, stavila sam joj i phonechip i na tablet i na telefon. Kad već ne mogu da pratim koliko vremena troši za ekranom jer sam po ceo dan van kuće, barem da znam da je zaštićena. 

M
Miona, Zemun

Ja sam penzionerka koja ne provodi dane gledajući tv i vesti i jako dobro umem da razmišljam svojom glavom. Znam šta je elektromagnetno zračenje i kakve probleme izaziva. Oko mene moji vršnjaci sve više dementni od kako je sve više baznih stanica po gradu. Nabavila sam privezak za zaštitu, jer švajcarskoj tehnologiji verujem.

J
Jovan, Zemun

Iskreno mnogo sam zadovoljan ovim čipom, nisam ni slutio da će biti ovoliko dobar i efikasan. Spavam mnogo bolje, budim se odmorniji nego pre i naspavano. I da, ne boli me više glava kad buljim u ekran neko vreme ili kada pričam duže. 

M
Maja, Beograd

Preporuka od srca! Imam PhoneChip na telefonu skoro dve godine i prezadovoljna sam. Nemam više bol u glavi i osećaj da mi gori uvo kada duže pričam telefonom. 

B
Bojana, Subotica

PhoneChip imam na telefonu, ali sam ga stavila i na ruter. Sada više ne moram da brinem da li sam noću ugasila ruter i telefon stavila na airplane mode, jer znam da smo zaštićeni moja porodica i ja.