Scroll Top

Isporuka i načini plaćanja

Isporuka

Dostava i preuzimanje poručenih proizvoda se vrši na teritoriji Republike Srbije. Ako ne živiš u Srbiji, a želiš da poručiš naše proizvode, javi se da bi videli kako možemo da ti pomognemo.

Ukoliko se desi da iz nekog razloga nemamo poručeni proizvod na stanju ili je u toku procedura uvoza, obavestićemo te telefonom najkasnije 1 radni dan nakon datuma poručivanja.

 

Rok za slanje i dostavu

Ukoliko si poručio do 12 h, paket šaljemo istog dana. Sve porudžbine koje su poručene nakon 12 h, šaljemo sledećeg radnog dana. Rok isporuke je 24-48 h od momenta slanja paketa.

Dostava putem kurirske službe za veće gradove je obično u roku od 24 h od momenta slanja paketa, odnosno 48 h za većinu mesta. U pojedinim gradovima isporuka se vrši i subotom.

Nedeljom i tokom državnih praznika se ne vrši isporuka. Subotom ne šaljemo pakete, već isključivo radnim danima od ponedeljka do petka.

 

Napomena

U pojedinim mestima isporuka se vrši samo jednom ili dva puta nedeljno. Ukoliko se desi da u vreme isporuke nikog ne bude na navedenoj adresi, kurir bi trebalo da ostavi poruku i dužan je još jednom pokušati isporuku.

Po pravilu bi trebalo da te kurir kontaktira telefonom neposredno pre isporuke. Ukoliko se to ne desi, za takve propuste kurirske službe mi ne snosimo odgovornost. U tom slučaju je potrebno da nas kontaktiraš i obavestiš o nepravilnosti kako bismo mogli preduzeti potrebne mere.

Sarađujemo sa Post Express kurirskom službom. Sve informacije o uslugama Post Express kurirske službe možeš saznati na njihovom sajtu ili putem besplatnog info telefona 0800 100 808.

 

Cena dostave

Obezbedili smo ti BESPLATNU dostavu za sve iznose porudžbina.

 

Načini plaćanja

Poručeni paket se plaća pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). Odmah sledeći radni dan mi poručeni paket šaljemo kurirskom službom, a ti je plaćaš kuriru pri preuzimanju. Za sve iznose narudžbe smo obezbedili BESPLATNU dostavu.

Takođe, poručeni paket možeš platiti i na račun, samo je potrebno da prilikom poručivanja na sajtu obeležiš opciju “Uplata na račun”. Podaci za plaćanje su:

 

Primalac: Lifetec doo, Teodora Hercla 29, Zemun

Svrha uplate: Uplata za robu 

Broj računa: 170-30006130000-94

Poziv na broj: Broj porudžbine sa sajta

 

Ukoliko poručuješ robu za firmu, možemo ti izdati fakturu. Samo nam ostavi podatke za fakturisanje u napomeni porudžbine. Nakon evidentirane uplate, poručeni paket šaljemo najkasnije sledećeg radnog dana.

Poručenu robu možeš preuzeti i u našem maloprodajnom objektu u Zemunu i platiti na licu mesta gotovinom ili karticom. Potrebno je samo da prilikom poručivanja preko sajta naznačiš opciju “Lično preuzimanje u prodavnici”.