5G Personal 1 paket

 • RayGuard 5G Personal 1 paket je za tebe najpogodnija opcija ukoliko razmišljaš o ličnoj zaštiti sa RayGuard 5G Body & Car priveskom za ključeve.
 • U ovom paketu dobijaš kompletnu ličnu zaštitu od EM zračenja:
  • 1 x RayGuard 5G Body & Car - Štiti od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja 1 m u poluprečniku - sferično. Ovo je proizvod za ličnu zaštitu koju možeš držati samostalno u džepu ili ga staviti na svoj ključ kao privezak, pa držati u torbi, džepu, rancu,... Štiti te od zračenja baznih stanica, dalekovoda, trafostanica i drugih EMF zračenja kojima si napolju stalno izložen. Isto tako te štiti u autu od zračenja elektronike, GPS-a, bluetooth-a, baznih stanica, a štiti te i u avionu dok putuješ. 
  • 1 x 5G PhoneChip - PhoneChip zaštitu postavljaš na same izvore zračenja tvojih uređaja - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, naglavne bežične slušalice, baby alarme,...
 • Kupovinom ovog paketa ostvaruješ UŠTEDU od 1.290 din u odnosu na kupovinu svih ovih pojedinačnih proizvoda.
20 godina garancije
Neograničen rok trajanja
Nema održavanja
60 dana garancije povrata novca
12.170 RSD
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina
*** 20 godina garancije i 60 dana garancije povrata novca važi samo za RayGuard 5G Body & Car.

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

RayGuard 5G body & Car- Lična EMF zaštita za mobilnu upotrebu.

RayGuard 5G Body & Car štiti od zračenja koje se nalaze oko tebe, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri,
 • mobilni telefoni,
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji,
 • strujni vodovi,
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri,
 • dalekovodi,
 • trafo stanice,
 • geopatogeno zračenje,...

Koliko štiti RayGuard 5G Body & Car i kako izgleda?

U pitanju je RayGuard uređaj čija je zona zaštite u poluprečniku od 1 m sferično, što znači 2 m u prečniku (za bolje razumevanje, zamisli da se nalaziš u sredini lopte poluprečnika 1 m. Sav taj prostor gore - dole - levo - desno unutar granice lopte je zaštićen od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja).

Oblika je priveska za ključ transparentne ili plave boje, dok se u njegovoj unutrašnjosti vidi konstrukcija sastavljena od mineralne mešavine i specijalnih sistema uvezanih zavojnica (kalemova).

5G PhoneChip - zaštita od zračenja uređaja koje najviše koristiš

5G PhoneChip postavljaš na najveće izvore zračenja u tvojoj blizini - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, bežične slušalice, baby alarme,..

Zajedno sa drugim RayGuard ličnim i prostornim zaštitama od EMF zračenja obezbeđuje maksimalnu zaštitu tvom telu.

Radijus delovanja je usmeren na blisko polje gde se upravo i javljaju elektromagnetni vrtlozi usled longitudinalnog prenosa EMF zračenja i zato ga je važno postaviti na sam izvor zračenja (blizu predajnika/prijemnika).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G personal 1 paket?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard tehnologije je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza nje stoji 20-tak čvrstih naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. Ako ga imaš u svojoj blizini, RayGuard te štiti i noću dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu, RayGuard 5G Body & Car i PhoneChip ne moraju energetski da se čiste, da se “pune”, ne treba da se izlažu suncu, ne koriste električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard tehnologija ne remeti rad uređaja u njenoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. PhoneChip ne utiče na vek i trajanje baterije uređaja na koji je postavljen. Koristi svoje uređaje nesmetano. Uz ove zaštite EM zračenje ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
NEOGRANIČEN VEK TRAJANJA
Kada imaš 5G Body & Car sa sobom, na njega možeš da zaboraviš, dok za PhoneChip proizvođač garantuje 5 godina na efikasnost zaštite. Samo toliko obrati pažnju da ih ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja RayGuard 5G Body & Car-a, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA I KOMŠIJSKIH WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe kada imaš RayGuard 5G Body & Car uz sebe.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Body & Car dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

Kako se koristi?

RayGuard 5G Body & Car možeš nositi sa sobom u džepu, rancu ili torbi, tako da si zaštićen gde god da se krećeš i gde god da radiš. Bitno je samo da je u blizini tvog tela zbog radijusa zaštite koji ima (1 m).

Gde god da si ti, na ulici, u autu, u javnom prevozu, u avionu, na radnom mestu, u kafiću,… on te uvek štiti.

Možeš ga držati stalno u autu (u pretincu između vozačkog i suvozačkog sedišta).

Za potpunu zaštitu 5G PhoneChip postavljaš na uređaje koje najviše koristiš - koji su najbliži tvom telu i koji su najveći emiteri EM zračenja u prostoru: mobilni telefon (1x PhoneChip), tablet (1x PhoneChip), laptop (2x PhoneChip), wi-fi ruter (1x PhoneChip), bežične naglavne slušalice (1x PhoneChip), baby alarm (1x PhoneChip),...

Kako radi?

RayGuard 5G je jedinstvena tehnologija na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnim sistemom zavojnica (kalemova) kako bi se pojačao energetski efekat minerala. Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EMF zračenja, tako što uravnotežuje vrtložnu strukturu elektromagnetnog polja koju emituju tehnički uređaji. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim neće biti ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

RayGuard 5G tehnologija i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan slična tehnologija na svetu koji je bazirana na ovakvom tipu zaštite od elektromagnetnog zračenja, niti postoje uređaji koji imaju ovoliko čvrstih naučno-medicinskih dokaza o njihovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije RayGuard 5G Body & Car-a: 58 mm x 36 mm x 12 mm
 • Težina RayGuard 5G Body & Car-a: 20 g
 • Dostupne boje RayGuard 5G Body & Car-a: Plava i transparentna

 

 • Dimenzije 5G PhoneChip-a: Ø 25 mm

Česta pitanja

S obzirom da si uz ovaj set zaštićen i u pokretu, ali i od uređaja koji su stalno sa tobom i koji su najveći emiteri EM zračenja u prostoru (PhoneChip 5G) smatramo da je ovo dovoljna lična zaštita.

Ali, potrebna ti je neka prostorna zaštita koja će štititi tebe i ukućane i u tvom domu (5G Home ili 5G SP Plus).

Možeš da dokupiš neku ličnu zaštitu ili PhoneChip ako nedostaje još nekom članu tvoje porodice. 

Uvek preporučujemo da se postavi i 5G PhoneChip na same izvore zračenja uređaja koji su najveći emiteri EM zračenja u tvojoj blizini (na mobilni telefon, tablet, wi-fi ruter, laptop,...), dok te RayGuard 5G Body & Car štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u prostoru u kojem si i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...). 

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja i koji su najbliži tvom telu.

RayGuard 5G Mobile je najkompletnija lična zaštita, jer ima najveći radijus delovanja od ostalih proizvoda za ličnu zaštitu (RayGuard 5G Body & Car, RayGuard 5G Pendant i RayGuard 5G Mineral Card). Zbog toga ima mogućnost da pokriva i nešto veći deo prostora oko tebe, pa ne mora da se nosi skroz uz telo. 

Na primer, ako radiš u kancelariji, možeš ga staviti na radni sto ili može da bude unutar tvog ranca. Možeš ga držati stalno u automobilu da te štiti od svih spoljašnjih zračenja, ali i od zračenja elektronike automobila (pogotovo ukoliko voziš hibridni ili električni automobil) i digitalnih uređaja koji se nalaze u njemu. Bitno je samo da ti budeš u njegovoj zoni zaštite (do 2 m od njega). 

Dok je, na primer, za RayGuard 5G Body&Car zbog zone zaštite od 1m preporučljivo da se nosi što bliže telu. 

5G Mineralna kartica nema radijus delovanja i ona mora da se nosi uz telo, isto kao i RayGuard 5G Pendant privezak.    

Na 5G Mobile i 5G Body & Car proizvođač garantuje 20 godina na efikasnost, dok na mineralnu karticu i privezak za lančić garantuje 5 godina.

Takođe, 60 dana garancije povrata novca odobravamo samo na 5G Mobile i 5G Body & Car ličnu zaštitu, ali ne i na mineralnu karticu i privezak za lančić.

Noviji modeli automobila, kao što su električni ili hibridni imaju puno elektronike, pa je zračenje u njima izuzetno visoko. Isto tako i standardni dizel i benzinski automobili isto imaju ubačeno mnogo elektronike, bluetooth sistema, itd...

Osim toga, kada se voziš, stalno ulaziš u zone zračenja baznih stanica. Preporuka je da ili sa sobom imaš ličnu zaštitu (5G Mineral Card, 5G Pendant ili 5G Body & Car privezak za ključ) ili da u tvom autu uvek stoji zaštita kao što je RayGuard 5G Mobile, kako bi ti i ostali putnici bili zaštićeni.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu na stranici Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu ulogu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš lako primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Iz tog razloga smo ti i obezbedili garanciju povrata novca od 60 dana na RayGuard 5G Body & Car, kako bi imao dovoljno vremena da se uveriš u dejstvo ove zaštite.

To je svakako najmanje što želimo. Svesni smo i da ima različitih proizvoda na našem tržištu, da su ljudi puno puta bili prevareni i da su nepoverljivi.

Mi smo potpuno sigurni u dejstvo RayGuard zaštite.

Zato ti obezbeđujemo kupovinu bez rizika.

Uveri se u efikasnost RayGuard zaštite u roku od 60 dana.

Ako iz bilo kog razloga ne želiš proizvod, možeš da nam ga vratiš u roku od 60 dana od datuma kupovine, a mi ćemo ti novac vratiti nazad. Sačuvaj originalno pakovanje i bitno je da proizvod nije fizički oštećen, niti da je otvarana njegova konstrukcija.

Garancija povrata novca ne važi samo za proizvode:

S obzirom da se 5G PhoneChip nalazi u ovom paketu (setu) zajedno sa proizvodom na koji važi politika povrata novca (5G Body & Car), od ukupnog iznosa paketa vraćamo samo iznos akcijske cene (ne pune cene) ovog proizvoda (5G Body & Car).

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G Body & Car i PhoneChip zaštite?

J
Jelena, Smederevo

Kupila sam Rayguard privezak za ključ da bih se osećala sigurno. Nisam ga stavila na ključ, već ga nosim stalno u džepu pantalona, dok sam na poslu. Iznad moje glave se nalazi server, a pored wifi ruter, iako sam zamolila šefa da me pomere na drugo mesto. Sve u svemu, primećujem da se ne vraćam sa posla toliko iscrpljena i da nemam česte glavobolje kao ranije.

S
Stevan, Zrenjanin

Često radim na terenu kao građevinski radnik i radio sam dugo na jednoj zgradi pored koje je bila stara zgrada sa baznom stanicom. Svaki dan mi je bilo loše na poslu, osećao sam vrtoglavicu, blagu nesvesticu i užasnu glavobolju. Kada dođem kući nikakav, bukvalno prespavam dan do ujutru. Da ne kažem da sam počeo da se osećam depresivno i utučeno zbog toga. Video sam objave o baznim stanicama na društvenim mrežama i povezao dva i dva. Pisao sam o svom problemu i odgovor je bio da uzmem švajcarski privezak koji ću nositi stalno u džepu uniforme dok radim. Da mi je neko rekao da se neću više tako osećati zbog jednog priveska, ne bi mu verovao. Svima ga preporučujem!

M
Milorad, Loznica

Ćerka mi radi kao stjuardesa i znam koliko oni koji stalno lete avionom mogu imati problema sa zdravljem. Kupio sam joj RayGuard privezak za ključeve i insistiram da ga stalno nosi uz sebe. Za sada nema nikakvih problema, a daj Bože da tako i ostane. 

J
Jovan, Zemun

Iskreno mnogo sam zadovoljan ovim čipom, nisam ni slutio da će biti ovoliko dobar i efikasan. Spavam mnogo bolje, budim se odmorniji nego pre i naspavano. I da, ne boli me više glava kad buljim u ekran neko vreme ili kada pričam duže. 

M
Maja, Beograd

Preporuka od srca! Imam PhoneChip na telefonu skoro dve godine i prezadovoljna sam. Nemam više bol u glavi i osećaj da mi gori uvo kada duže pričam telefonom. 

B
Bojana, Subotica

PhoneChip imam na telefonu, ali sam ga stavila i na ruter. Sada više ne moram da brinem da li sam noću ugasila ruter i telefon stavila na airplane mode, jer znam da smo zaštićeni moja porodica i ja.