5G Pendant

 • RayGuard 5G Pendant privezak za lančić je lična zaštita od štetnog efekta svih okolnih elektromagnetnih zračenja koju nosiš stalno na sebi.
 • Nose ga i muškarci i žene i deca.
 • Ukoliko ti je nezgodno nositi RayGuard 5G Body & Car privezak za ključeve ili 5G mineralnu karticu u džepu ili novčaniku, ovo je idealna zamena.
5 godina garancije na efikasnost
Nema održavanja
Original price was: 4.670 RSD.Current price is: 4.170 RSD.
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

Lična EMF zaštita KOJU STALNO NOSIŠ NA SEBI.

Efekat zaštite 5G priveska za lančić je nešto drugačiji u odnosu na ostale RayGuard proizvode koji imaju radijus zaštite. On pomaže telu da se adaptira na stres izazvan štetnim delovanjem elektromagnetnog zračenja, balansira energetske tokove u telu, deluje pozitivno na imuni sistem i tvoje biološko-energetsko funkcionisanje (tako deluje uvek, čak i kada nema EMF zračenja).

Nema radijus delovanja kao ostali RayGuard proizvodi. Važno ga je nositi direktno oko vrata kako bi prijanjao na grudi (pozicija grudne žlezde - timusa).

od čega te štiti?

Štiti od zračenja koje se nalaze u tvom domu ili radnom prostoru, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri, 
 • mobilni telefoni, 
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji, 
 • strujni vodovi, 
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri, 
 • dalekovodi, 
 • trafo stanice, 
 • geopatogeno zračenje,...

kako izgleda?

Oblika je okrugle metalne pločice, dok se u njegovoj unutrašnjosti nalazi specijalna mineralna mešavina (minerali, kristali, meteorske stene, silikati, poludrago kamenje,..).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G Pendant?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard uređaja je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza njega stoji 20-tak naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. Ukoliko ga i noću imaš na sebi, RayGuard 5G privezak za lančić te štiti dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu prostora, RayGuard 5G Pendant ne mora energetski da se čisti, da se “puni”, ne treba da se izlaže suncu, ne koristi električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard 5G Pendant ne remeti rad uređaja u njegovoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. Koristi svoje uređaje nesmetano. On čini da zračenje koje emituju ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
5 GODINA GARANCIJE NA EFIKASNOST
Proizvođač garantuje 5 godina na efikasnost ove zaštite. Obrati pažnju da je ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja mineralne kartice, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe, ako imaš privezak za lančić sve vreme na sebi.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Pendant dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

KAKO DA GA NOSIM?

RayGuard Pendant 5G nema radijus delovanja kao ostali proizvodi, pa je potrebno da ga nosiš oko vrata. Idealno je da privezak bude na poziciji tvoje grudne žlezde (timusa) za najbolji energetski efekat na telo (otprilike sredina grudnog koša).

Kako radi 5G PENDANT?

RayGuard 5G Pendant je jedinstveni uređaj na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži slojeve mineralne mešavine (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...). Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Pomaže telu da se adaptira na elektromagnetno zračenje. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim nema ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

RayGuard 5G privezak za lančić i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan sličan proizvod na svetu koji je baziran na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, niti koji ima ovoliko naučno-medicinskih dokaza o njegovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije: Ø 28 mm
 • Materijal: posrebreni cink liveni / umetnut zaštitni čip sa mineralima
 • Dostupne boje: crna, srebrna i zlatna

Česta pitanja

Svakako je bitno istaći da je i pored ličnih i prostornih RayGuard zaštita koje koristiš važno staviti PhoneChip na svoj telefon, jer njega direktno prislanjaš na glavu i držiš u rukama veliki deo dana. Preporučujemo da staviš PhoneChip i na Wi-fi ruter, kao jedan od najvećih izvora zračenja u prostoru.

PhoneChip te štiti od elektromagnetnih vrtloga koji nastaju u bliskom polju (telefon, Wi-fi ruter,...), dok te mineralna kartica štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u tvom prostoru i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...).

Svakako preporučujemo da nabaviš i zaštitu prostora za svoj dom - 5G Home ili 5G SP Plus.

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja.

Za najisplativiju kupovinu poruči Personal 3 paket u kojem pored RayGuard 5G Pendant zaštite dobijaš i 5G PhoneChip.

Jedino RayGuard 5G Pendant privezak za lančić i 5G Mineralna kartica predstavljaju lične zaštite koje nemaju radijus delovanja, pa moraju da se nose uz telo. Mineralna kartica zbog veće površine ima nešto snažnije dejstvo u odnosu na RayGuard 5G Pendant.

RayGuard 5G Pendant (privezak za lančić) iz iskustva preporučujemo ženama i deci, tj onima kojima je zgodnije da zaštitu stave oko vrata, nego da nose mineralnu karticu ili 5G Body&Car u džepu.

Osim kućnog i radnog prostora u kojem boravimo veći deo dana, izloženi smo i zračenju u automobilima, dok se šetamo, idemo u šoping, na trening,... Ukoliko živiš u gradu, sigurno možeš da uočiš veliki broj baznih stanica čiji se broj iz dana u dan povećava.

U školama je situacija sa ruterima posebno dramatična, a pogotovo je problem ukoliko se u neposrednoj blizini škole gde dete provodi nekoliko sati dnevno, nalazi bazna stanica mobilne telefonije.

Nažalost, nivoi zračenja kojima smo stalno izloženi su i do 1000 puta većeg intenziteta od onih za koje nezavisni naučnici tvrde da su ekstremno zabrinjavajući po zdravlje. A mi smo takvim nivoima izloženi 24/7, što se posebno odnosi na gradske sredine.

Izloženost zračenju ima kumulativan efekat na naše zdravlje. Zbog toga nije dovoljno biti zaštićen samo u svom domu, već i van njega.

Noviji modeli automobila, kao što su električni ili hibridni imaju puno elektronike, pa je zračenje u njima izuzetno visoko. Isto tako i standardni dizel i benzinski automobili isto imaju ubačeno mnogo elektronike, bluetooth sistema, itd...

Osim toga, kada se voziš, stalno ulaziš u zone zračenja baznih stanica. Preporuka je da ili sa sobom imaš ličnu zaštitu (5G Mineral Card, 5G Pendant ili 5G Body & Car privezak za ključ) ili da u tvom autu uvek stoji zaštita kao što je RayGuard 5G Mobile, kako bi ti i ostali putnici bili zaštićeni.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Preporuka je svakako da se privezak skida pre kupanja kako bi se očuvao njegov prvobitan izgled, tj kako ne bi potamneo. Ukoliko se baviš sportom ili prekomerno znojiš, postoji šansa takođe da privezak promeni boju na pozadinskom delu koji prijanja na kožu. Međutim, ništa od ovoga ne utiče na efikasnost zaštite.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu u odeljku Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G priveska za lančić?

A
Ana, Šabac

Davno sam imala neki zaštitni privezak koji sam nažalost izgubila. Isti takav nisam mogla da nađem. Kupila sam u međuvremenu PhoneChip zaštitu za telefon i raspitala se da li imaju još nešto u ponudi za ličnu zaštitu. Obradovala sam se kada sam čula da postoji i privezak. Skidam ga samo kada se kupam. Uzela sam srebrni, izgleda super kao neki modni detalj. 

A
Anđela, Beograd

Jako sam zabrinuta za ćerku, jer blizu njene škole ima bazna stanica, a znam da imaju i rutere u školi. Pratim i neke strane profile na Instagramu koji pričaju o uticaju elektromagnetnog zračenja, koje je pogotovo pogubno po decu. Kupila sam joj ovaj švajcarski privezak i insistiram da ga stalno nosi. Sada sam mnogo mirnija. Naravno, stavila sam joj i phonechip i na tablet i na telefon. Kad već ne mogu da pratim koliko vremena troši za ekranom jer sam po ceo dan van kuće, barem da znam da je zaštićena. 

M
Miona, Zemun

Ja sam penzionerka koja ne provodi dane gledajući tv i vesti i jako dobro umem da razmišljam svojom glavom. Znam šta je elektromagnetno zračenje i kakve probleme izaziva. Oko mene moji vršnjaci sve više dementni od kako je sve više baznih stanica po gradu. Nabavila sam privezak za zaštitu, jer švajcarskoj tehnologiji verujem.