5G Mobile

 • Štiti od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja 2 m u poluprečniku - sferično
 • Ovo je proizvod koji mogu koristiti svi “remote” radnici. Na primer, freelanceri koji često menjaju mesto na kome rade. Mogu zaposleni staviti na svoj radni sto u firmi kako bi bili zaštićeni puno radno vreme i kad nisu kući, profesionalni vozači i taksisti koji provode puno radno vreme u kolima,...
 • Ukoliko ideš na odmor, možeš RayGuard 5G Mobile postaviti u svom apartmanu ili hotelskoj sobi kako bi bio zaštićen.
 • Možeš ga držati stalno u autu ili ga poneti sa sobom kada putuješ avionom.
 • RayGuard 5G Mobile možeš staviti detetu u školski ranac, kako bi bilo zaštićeno od zračenja sve vreme dok je u učionici, s obzirom da u školama ima jako puno wi-fi rutera. Lagan je (ima samo 80 g) i neće opterećivati i ovako tešku školsku torbu. Tako su zaštićeni čak i drugari u detetovoj blizini.
 • Može da služi kao dodatna zaštita dok spavaš, ako se postavi ispod jastuka ili dušeka u blizini tvoje glave. Ovo se preporučuje kao maksimalni nivo zaštite kada si izložen jako visokim intenzitetima okolnih zračenja (zgrada sa puno wi-fi rutera, blizina bazne stanice, dalekovoda ili trafostanice).
20 godina garancije
Neograničen rok trajanja
Nema održavanja
60 dana garancije povrata novca
Original price was: 22.070 RSD.Current price is: 17.970 RSD.
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

Lična EMF zaštita i zaštita prostora za mobilnu upotrebu.

U pitanju je RayGuard uređaj čija je zona zaštite u poluprečniku od 2m sferično, što znači 4 m u prečniku (za bolje razumevanje, zamisli da se nalaziš u sredini lopte poluprečnika 4 m. Sav taj prostor gore - dole - levo - desno unutar granice lopte je zaštićen od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja).

RayGuard 5G Mobile u osnovi štiti površinu od 12,6 m2 (i 2 m gore i dole od mesta na kom se nalazi).

od čega te štiti?

Štiti od zračenja koje se nalaze u tvom domu ili radnom prostoru, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri, 
 • mobilni telefoni, 
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji, 
 • strujni vodovi, 
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri, 
 • dalekovodi, 
 • trafo stanice, 
 • geopatogeno zračenje,...

kako izgleda?

Oblika je kvadra transparentne i plave boje, dok se u njegovoj unutrašnjosti vidi konstrukcija sastavljena od mineralne mešavine i specijalnih sistema uvezanih zavojnica (kalemova).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G MOBILE?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard uređaja je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza njega stoji 20-tak naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. RayGuard te štiti i noću dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu prostora, RayGuard 5G Mobile ne mora energetski da se čisti, da se “puni”, ne treba da se izlaže suncu, ne koristi električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard 5G Mobile ne remeti rad uređaja u njegovoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. Koristi svoje uređaje nesmetano. On čini da zračenje koje emituju ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
NEOGRANIČEN VEK TRAJANJA
Jednom ga postaviš i na njega možeš da zaboraviš. S obzirom da minerali u njemu nemaju rok trajanja, nema ni RayGuard. Samo toliko obrati pažnju da ga ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja RayGuard 5G Mobile-a, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA I KOMŠIJSKIH WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe i tvoje ukućane.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Mobile dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

Kako se postavlja?

RayGuard 5G Mobile možeš nositi sa sobom u rancu ili torbi, tako da si zaštićen gde god da se krećeš i gde god da radiš. Čak ga ne moraš ni vaditi iz torbe, ako ne želiš.

Gde god da si ti, na ulici, u autu, avionu, u javnom prevozu, na radnom mestu, u kafiću, školi… on te uvek štiti.

Možeš ga postaviti ispod jastuka ili dušeka u blizini glave, kako bi bio zaštićen od svih zračenja i dok spavaš.

Kako radi 5G mobile?

RayGuard 5G Mobile je jedinstveni uređaj na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnim sistemom zavojnica (kalemova) kako bi se pojačao energetski efekat minerala. Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EMF zračenja, tako što uravnotežuje vrtložnu strukturu elektromagnetnog polja koju emituju tehnički uređaji. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim neće biti ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

RayGuard 5G Mobile i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan sličan uređaj na svetu koji je baziran na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, niti postoji uređaj koji ima ovoliko naučno-medicinskih dokaza o njegovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije: 126 mm x 54 mm x 24 mm
 • Težina: 80 g
 • Dostupne boje: Transparentna i plava

Česta pitanja

Svakako je bitno istaći da je i pored ličnih i prostornih RayGuard zaštita koje koristiš važno staviti PhoneChip na svoj telefon, jer njega direktno prislanjaš na glavu i držiš u rukama veliki deo dana. Preporučujemo da staviš PhoneChip i na Wi-fi ruter, kao jedan od najvećih izvora zračenja u prostoru. 

PhoneChip te štiti od elektromagnetnih vrtloga koji nastaju u bliskom polju (telefon, Wi-fi ruter,...), dok te RayGuard 5G Mobile štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u tvom prostoru i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...). 

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja.

Za najisplativiju kupovinu poruči Personal & Office paket u kojem pored RayGuard 5G Mobile uređaja dobijaš i PhoneChip zaštitu. 

Jedino RayGuard 5G Mobile spada i pod ličnu i pod prostornu zaštitu. Razlika između ostalih RayGuard proizvoda za prostornu zaštitu je samo u zoni zaštite (2 m, 7 m i 15 m zaštite u poluprečniku sferično). Zbog toga je RayGuard pogodan uglavnom za kancelarijske stolove ili kao zaštita koju ćeš nositi sa sobom na put da te štiti dok odsedaš u hotelu ili apartmanu.

RayGuard 5G Mobile jeste najkompletnija lična zaštita, jer ima veći radijus delovanja. Zbog toga ima mogućnost da pokriva i nešto veći deo prostora oko tebe, pa ne mora da se nosi skroz uz telo. 

Na primer, ako radiš u kancelariji, možeš ga staviti na radni sto ili može da bude unutar tvog ranca. Bitno je samo da ti budeš u njegovoj zoni zaštite (do 2m od njega). 

Dok je, na primer, za RayGuard Body&Car zbog zone zaštite od 1m preporučljivo da se nosi što bliže telu. Mineralna kartica nema radijus delovanja i ona mora da se nosi uz telo, isto kao i RayGuard Pendant privezak.    

U slučajevima ekstremno visokih zračenja (na primer, ako živiš u stanu u zgradi i na telefonu očitavaš puno wi-fi signala, imaš u blizini zgrade ili na zgradi baznu stanicu ili si blizu dalekovoda,..) preporučujemo da pored prostorne zaštite (koju postavljaš otprilike u sredini stana) postaviš i 5G Mobile ispod jastuka ili dušeka u zoni glave u spavaćoj sobi. Ovo je naročito važno, jer je noćni san jako važan za oporavak organizma od svakodnevnog stresa, pa i od tzv. elektromagnetnog stresa.

Naravno, ako imaš na svom ruteru, telefonu, laptopu i tabletu još i 5G PhoneChip, na ovaj način si maksimalno zaštićen.

Noviji modeli automobila, kao što su električni ili hibridni imaju puno elektronike, pa je zračenje u njima izuzetno visoko. Isto tako i standardni dizel i benzinski automobili isto imaju ubačeno mnogo elektronike, bluetooth sistema, itd...

Osim toga, kada se voziš, stalno ulaziš u zone zračenja baznih stanica. Preporuka je da ili sa sobom imaš ličnu zaštitu (5G Mineral Card, 5G Pendant ili 5G Body & Car privezak za ključ) ili da u tvom autu uvek stoji zaštita kao što je RayGuard 5G Mobile, kako bi ti i ostali putnici bili zaštićeni.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu na stranici Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu ulogu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš lako primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Iz tog razloga smo ti i obezbedili garanciju povrata novca od 60 dana, kako bi imao dovoljno vremena da se uveriš u dejstvo ove zaštite.

To je svakako najmanje što želimo. Svesni smo i da ima različitih proizvoda na našem tržištu, da su ljudi puno puta bili prevareni i da su nepoverljivi.

Mi smo potpuno sigurni u dejstvo RayGuard zaštite.

Zato ti obezbeđujemo kupovinu bez rizika.

Uveri se u efikasnost RayGuard zaštite u roku od 60 dana.

Ako iz bilo kog razloga ne želiš 5G Mobile, možeš da nam ga vratiš u roku od 60 dana od datuma kupovine, a mi ćemo ti novac vratiti nazad. Sačuvaj originalno pakovanje i bitno je da proizvod nije fizički oštećen, niti da je otvarana njegova konstrukcija.

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G Mobile zaštite?

S
Strahinja, Beograd

Bavim se freelancingom i idem često u coworking prostore. RayGuard Mobile mi je u rancu stalno, a kad radim ranac mi je pored nogu. Često sam laptop pre držao u krilu, što mi više ne pada na pamet da radim otkada sam saznao da to može da utiče na plodnost. Sada imam i Mobile, ali svakako radim sve preventivne mere zaštite. 

M
Mirna, Sremska Kamenica

Osim phonechipa koji svi imamo na telefonima i Home prostorne zaštite za kuću, za ćerku i muža sam nabavila dodatnu RayGuard Mobile zaštitu. Ćerki da stavi u ranac kada ide u školu, a mužu da ga ostavi na poslu u fioci radnog stola. Vraćao se užasno premoren i neraspoložen sa posla, a radi posao koji voli. Već sledeći dan mi je rekao da oseća da ima više energije, i iskreno, mislila sam da umišlja. Međutim, trend se nastavio, izgleda da ga je zračenje gomile tih uređaja i elektronike na poslu iscrpljivalo i loše uticalo na njega.    

B
Boban, Novi Beograd

Provodim sate u autu svaki dan, jer radim kao vozač za ambasadu. Samo posmatram kako svakim danom niču bazne stanice svuda u sve većem broju. Dovoljno mi je što me gužva i čekanje iscrpi, ne treba mi još i problem sa zračenjem. Međutim, sam auto ima i gomilu elektronike, pa znam da i to utiče na koncentraciju, umor,… RayGuard je bila jedina opcija na tržištu koja ima ovakvu zaštitu, ali mi se svidelo što postoje naučni dokazi koje sam i sam proverio i na stranim sajtovima.