5G Mineral Card

 • Mineralna kartica je tvoja lična zaštita od štetnog efekta svih elektromagnetnih zračenja koja te okružuju
 • Ukoliko ti je nezgodno nositi RayGuard 5G Body & Car privezak za ključeve, ovo je odlična zamena.
 • Mineralne kartice su dostupne u dve varijante - svetlo plava i ljubičasta (dizajn serija).
5 godina garancije na efikasnost
Nema održavanja
2.970 RSD3.470 RSD
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

Lična EMF zaštita za mobilnu upotrebu.

Može se držati u novčaniku ili džepu (od jakne, pantalona, sakoa, košulje,...) bitno je da bude što bliže telu, jer nema radijus delovanja kao npr. 5G Body & Car.

Efekat zaštite je nešto drugačiji u odnosu na ostale RayGuard proizvode. On pomaže telu da se adaptira na stres izazvan štetnim delovanjem elektromagnetnog zračenja, balansira energetske tokove u telu, deluje pozitivno na imuni sistem i tvoje biološko-energetsko funkcionisanje (tako deluje uvek, čak i kada nema EMF zračenja)

od čega te štiti?

Štiti od zračenja koje se nalaze u tvom domu ili radnom prostoru, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri, 
 • mobilni telefoni, 
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji, 
 • strujni vodovi, 
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri, 
 • dalekovodi, 
 • trafo stanice, 
 • geopatogeno zračenje,...

kako izgleda?

Oblika je i veličine bankovne kartice, dok se u njenoj unutrašnjosti nalazi 9 slojeva mineralnih mešavina.

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G mineralna kartica?

Po čemu je jedinstvena i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard uređaja je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza njega stoji 20-tak naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. Ukoliko ga i noću imaš uz sebe, RayGuard 5G Mineral Card te štiti dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu prostora, RayGuard 5G Mineralna kartica ne mora energetski da se čisti, da se “puni”, ne treba da se izlaže suncu, ne koristi električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard 5G Mineral Card ne remeti rad uređaja u njegovoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. Koristi svoje uređaje nesmetano. On čini da zračenje koje emituju ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
5 GODINA GARANCIJE NA EFIKASNOST
Proizvođač garantuje 5 godina na efikasnost ove zaštite. Obrati pažnju da je ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja mineralne kartice, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe, ako imaš karticu sve vreme uz svoje telo.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G mineralna kartica dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

GDE DA JE DRŽIM?

RayGuard 5G Mineral Card nema radijus delovanja kao ostali proizvodi, pa je potrebno da je nosiš što bliže telu - u džepu pantalona, košulje ili jakne, u novčaniku ili u futroli telefona, ako ti je tako najlakše (napominjemo da Mineralna kartica nije zamena za PhoneChip 5G koji uvek preporučujemo da postaviš na svoj telefon).

Kako radi 5G mineralna kartica?

RayGuard 5G Mineral Card je jedinstveni uređaj na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži 9 slojeva mineralne mešavine (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...). Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Pomaže telu da se adaptira na elektromagnetno zračenje. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim nema ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

RayGuard 5G mineralna kartica i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan sličan proizvod na svetu koji je baziran na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, niti koji ima ovoliko naučno-medicinskih dokaza o njegovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije: 54 mm x 86 mm x 0.8 mm
 • Dostupne boje: Svetlo plava i ljubičasta (dizajn serija)

Česta pitanja

Svakako je bitno istaći da je i pored ličnih i prostornih RayGuard zaštita koje koristiš važno staviti PhoneChip na svoj telefon, jer njega direktno prislanjaš na glavu i držiš u rukama veliki deo dana. Preporučujemo da staviš PhoneChip i na Wi-fi ruter, kao jedan od najvećih izvora zračenja u prostoru.

PhoneChip te štiti od elektromagnetnih vrtloga koji nastaju u bliskom polju (telefon, Wi-fi ruter,...), dok te mineralna kartica štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u tvom prostoru i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...).

Svakako preporučujemo da nabaviš i zaštitu prostora za svoj dom - 5G Home ili 5G SP Plus.

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja.

Za najisplativiju kupovinu poruči Personal 2 paket u kojem pored RayGuard 5G mineralne kartice uređaja dobijaš i PhoneChip zaštitu.

Jedino RayGuard 5G Pendant privezak za lančić i 5G Mineralna kartica predstavljaju lične zaštite koje nemaju radijus delovanja, pa moraju da se nose uz telo. Mineralna kartica zbog veće površine ima nešto snažnije dejstvo u odnosu na RayGuard 5G Pendant.

RayGuard 5G Pendant (privezak za lančić) iz iskustva preporučujemo ženama i deci, tj onima kojima je zgodnije da zaštitu stave oko vrata, nego da nose mineralnu karticu ili 5G Body&Car u džepu.

Osim kućnog i radnog prostora u kojem boravimo veći deo dana, izloženi smo i zračenju u automobilima, dok se šetamo, idemo u šoping, na trening,... Ukoliko živiš u gradu, sigurno možeš da uočiš veliki broj baznih stanica čiji se broj iz dana u dan povećava.

U školama je situacija sa ruterima posebno dramatična, a pogotovo je problem ukoliko se u neposrednoj blizini škole gde dete provodi nekoliko sati dnevno, nalazi bazna stanica mobilne telefonije.

Nažalost, nivoi zračenja kojima smo stalno izloženi su i do 1000 puta većeg intenziteta od onih za koje nezavisni naučnici tvrde da su ekstremno zabrinjavajući po zdravlje. A mi smo takvim nivoima izloženi 24/7, što se posebno odnosi na gradske sredine.

Izloženost zračenju ima kumulativan efekat na naše zdravlje. Zbog toga nije dovoljno biti zaštićen samo u svom domu, već i van njega.

Efikasnost mineralne kartice u obe varijante je ista, razlika je samo u dizajnu.

Noviji modeli automobila, kao što su električni ili hibridni imaju puno elektronike, pa je zračenje u njima izuzetno visoko. Isto tako i standardni dizel i benzinski automobili isto imaju ubačeno mnogo elektronike, bluetooth sistema, itd...

Osim toga, kada se voziš, stalno ulaziš u zone zračenja baznih stanica. Preporuka je da ili sa sobom imaš ličnu zaštitu (5G Mineral Card, 5G Pendant ili 5G Body & Car privezak za ključ) ili da u tvom autu uvek stoji zaštita kao što je RayGuard 5G Mobile, kako bi ti i ostali putnici bili zaštićeni.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu u odeljku Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G mineralne kartice?

S
Sonja, Subotica

Pored phonecipa koje imam na svom telefonu i na ruteru, poručila sam i mineralnu karticu koju nosim stalno u u džepu, jer radim u banci okružena gomilom uređaja ceo radni dan. Važno mi je da se osećam sigurno, pogotovo što jednog dana planiram da postanem mama. 

M
Milorad, Batajnica

Mineralnu karticu imamo svi u porodici, a važno mi je da je deca nose stalno sa sobom, jer kada nisu u školi, napolju su sa drugarima. Kada smo mi bili deca nije bilo toliko baznih stanica na svakom ćošku. Pošto im je nezgodno da drže kartice u džepu, a novčanik ne nose, stavili su ga u futrolu telefona, zajedno sa zaštitom za telefon. 

Z
Zorana, Beograd

Mineralna kartica mi je bilo najpovoljnije rešenje za ličnu zaštitu. Radim u kompaniji jednog mobilnog operatera i neverovatno mi je koliko se zataškavaju činjenice i istraživanja o štetnosti koje ta tehnologija ostavlja po ljude i uopšte živi svet. A postoji sve više informacija o tome, samo je većini ljudi lakše da ne znaju istinu. Ogroman je profit u igri i pitam se dokle će moći tako da ide. Najviše se plašim uvođenja 5G tehnologije čiji efekti na živa bića uopšte nisu ispitani,a sve to nam se sprema na mala vrata. Samo vas molim da ne objavljujete moje puno ime i prezime.