5G Home

 • Štiti od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja 15m u poluprečniku - sferično
 • Idealna zaštita za velike stanove, višespratne kuće, firme, bolnice, privatne klinike, spa centre, hotele, kancelarije, izložbene prostore, konferencijske sale, sale za sastanke,…
20 godina garancije
Neograničen rok trajanja
Nema održavanja
60 dana garancije povrata novca
104.970 RSD
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

EMF zaštita za velike kuće i radne prostore

U pitanju je najjači RayGuard uređaj čija je zona zaštite u poluprečniku od 15 m sferično, što znači 30 m u prečniku (za bolje razumevanje, zamisli da se nalaziš u sredini lopte poluprečnika 15 m. Sav taj prostor gore - dole - levo - desno unutar granice lopte je zaštićen od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja). 

RayGuard Home 5G štiti u osnovi površinu od 707 m2, ali i 4-5 spratova ispod i iznad mesta gde je postavljen.

od čega te štiti?

Štiti od zračenja koje se nalaze u tvom domu ili radnom prostoru, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri, 
 • mobilni telefoni, 
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji, 
 • strujni vodovi, 
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri, 
 • dalekovodi, 
 • trafo stanice, 
 • geopatogeno zračenje,...

kako izgleda?

Kupastog je oblika, dok se u njegovoj unutrašnjosti nalazi konstrukcija sastavljena od mineralne mešavine i specijalnih sistema uvezanih zavojnica (kalemova).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G Home?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard uređaja je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza njega stoji 20-tak naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. RayGuard te štiti i noću dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu prostora, RayGuard 5G Home ne mora energetski da se čisti, da se “puni”, ne treba da se izlaže suncu, ne koristi električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard 5G Home ne remeti rad uređaja u njegovoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. Koristi svoje uređaje nesmetano. On čini da zračenje koje emituju ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
NEOGRANIČEN VEK TRAJANJA
Jednom ga postaviš i na njega možeš da zaboraviš. S obzirom da minerali u njemu nemaju rok trajanja, nema ni RayGuard. Samo toliko obrati pažnju da ga ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja RayGuard 5G Home-a, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA I KOMŠIJSKIH WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe i tvoje ukućane.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Home dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

Kako se postavlja?

Svejedno je gde se postavi, može čak da bude i u ormanu, ako ne želiš da bude vidljiv. Njegov efekat prolazi i kroz zidove i plafone.

Može da se okači i na zid kao ukras i tada vizuelno deluje jako efektno.

Bitno je postaviti ga otprilike u sredinu prostora.

Na primer, ako živiš u spratnoj kući, dovoljno je da postaviš RayGuard 5G Home otprilike u sredini kuće (i na središnji sprat) i zaštitio si sva živa bića u prostoru (ljude, kućne ljubimce i biljke), čak i u dvorištu.

Kako radi 5G Home?

RayGuard 5G Home je jedinstveni uređaj na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnim sistemom zavojnica (kalemova) kako bi se pojačao energetski efekat minerala. Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EMF zračenja, tako što uravnotežuje vrtložnu strukturu elektromagnetnog polja koju emituju tehnički uređaji. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim neće biti ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

RayGuard 5G Home

3

RayGuard 5G Home i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan sličan uređaj na svetu koji je baziran na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, niti postoji uređaj koji ima ovoliko naučno-medicinskih dokaza o njegovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije: Ø 250 mm x H 130 mm
 • Težina: 600 g

Česta pitanja

Svakako je bitno istaći da je i pored ličnih i prostornih RayGuard zaštita koje koristiš važno staviti PhoneChip na svoj telefon, jer njega direktno prislanjaš na glavu i držiš u rukama veliki deo dana. Preporučujemo da staviš PhoneChip i na Wi-fi ruter, kao jedan od najvećih izvora zračenja u prostoru.

PhoneChip te štiti od elektromagnetnih vrtloga koji nastaju u bliskom polju (telefon, Wi-fi ruter,...), dok te RayGuard 5G Home štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u tvom prostoru i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...).

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja.

Takođe, važno je napomenuti da smo osim kućnog i radnog prostora u kojem boravimo veći deo dana, izloženi i zračenju u automobilima, dok se šetamo, idemo u šoping, na trening,... Ukoliko živiš u gradu, sigurno možeš da uočiš veliki broj baznih stanica čiji se broj iz dana u dan povećava.

Nažalost, nivoi zračenja kojima smo stalno izloženi su i do 1000 puta većeg intenziteta od onih za koje nezavisni naučnici tvrde da su ekstremno zabrinjavajući po zdravlje. A mi smo takvim nivoima izloženi 24/7, što se posebno odnosi na gradske sredine.

Razlika je samo u zoni zaštite. RayGuard 5G Home ima najveću zonu delovanja (radijus zaštite) od čak 15 m, dok ostali uređaji imaju 7 m (RayGuard 5G Dome i RayGuard 5G SP Plus) i 2 m radijus delovanja (RayGuard Mobile).

Pitanje je složeno, jer zavisi od toga kako te zrači bazna stanica, tj da li se nalaziš u glavnoj (primarnoj) ili u nekoj od sekundarnih zona zračenja. Isto je bitan faktor daljine bazne stanice.

U svakom slučaju je preporuka nabaviti jedan od prostornih uređaja za zaštitu (RayGuard Home ili SP Plus) u zavisnosti od veličine objekta koji se štiti. Pitanje koje je isto bitno je gde se nalazi spavaća soba. Ako je ona isto izložena velikom nivou zračenja, tj prozor sobe gleda na baznu stanicu, potrebno je staviti RayGuard 5G Mobile ispod kreveta ili dušeka u zoni glave. Kombinacija te dve zaštite (neke od prostornih i 5G Mobile) će dati odlične rezultate.

Verovatno si čuo priču da je ispod bazne stanice daleko manja zona zračenja i da niko ispod nje nije ugrožen, bez obzira što je ona mnogo bliža tebi nego stanarima okolnih kuća ili zgrada. To i jeste i nije tačno.

Glavna zona zračenja bazne stanice je nasuprot nje. To znači da se ispod bazne stanice i ispod glavne zone zračenja nalaze sekundarne zone zračenja koje su daleko nižeg nivoa. Tako da je tačno da je manja izloženost zračenju ispod bazne stanice, nego da se nalaziš preko puta nje (na istoj udaljenosti).

Međutim, ti manji nivoi zračenja su i dalje daleko veći nego što je bezbedno za zdravlje čoveka.

Upravo je najveći problem što su bezbednosne mere koje se zvanično primenju u Evropi, Severnoj Americi i kod nas zastarele i dozvoljavaju previše visoke nivoe zračenja. Automatski se smatra da sve što je ispod tih propisanih, graničnih nivoa bezbedno, što je daleko od istine. Naučnici koji se bave ovom temom kažu da je za dugoročno izlaganje potrebno da zračenje bude manje od 0,01 µW/cm². Zračenja ispod bazne stanice su daleko veća od tog nivoa i samim tim štetna po čovekovo zdravlje kod izlaganja u dužem vremenskom periodu.

I epidemiološki podaci to pokazuju. Izuzetno je povećan procenat obolelih od teških hroničnih bolesti i kancera upravo na poslednjim spratovima zgrada gde su postavljene bazne stanice.

I dalje je veliki sukob između dela naučne javnosti koja govori o opasnosti od EM zračenja i mainstream naučnika (i medija) koji to pokušavaju da opovrgnu sumnjivim istraživanjima i neadekvatnim dokazima. Uglavnom, cela je priča slična kao što je i bila ranije za pušenje, za korišćenje teflona u industriji, korišćenje glifosata u poljoprivredi, pesticida, olovnog benzina, itd...  Ranije se tvrdilo da je to bezbedno, pa se sada javno već zna da je sve to bila jedna velika laž i obmana.

Poenta je da se relevantni dokazi naučne zajednice koja ukazuje na štetnost na neki način izvrgnu ruglu i ismejavanju, kako bi se produžila eksploatacija štetnih tehnologija i ogromna zarada koja ih prati.

Sigurno će doći dan kada će se u nekom trenutku morati priznati štetnost elektromagnetnog zračenja, međutim do tada će već biti načinjena velika šteta po zdravlje ljudi, životinja i prirode uopšte.

U slučajevima ekstremno visokih zračenja (na primer, ako živiš u stanu u zgradi i na telefonu očitavaš puno wi-fi signala, imaš u blizini zgrade ili na zgradi baznu stanicu ili si blizu dalekovoda,..) preporučujemo da pored prostorne zaštite (koju postavljaš otprilike u sredini stana) postaviš i 5G Mobile ispod jastuka ili dušeka u zoni glave u spavaćoj sobi. Ovo je naročito važno, jer je noćni san jako važan za oporavak organizma od svakodnevnog stresa, pa i od tzv. elektromagnetnog stresa.

Naravno, ako imaš na svom ruteru, telefonu, laptopu i tabletu još i 5G PhoneChip, na ovaj način si maksimalno zaštićen.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu na stranici Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu ulogu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš lako primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Iz tog razloga smo ti i obezbedili garanciju povrata novca od 60 dana, kako bi imao dovoljno vremena da se uveriš u dejstvo ove zaštite.

To je svakako najmanje što želimo. Svesni smo i da ima različitih proizvoda na našem tržištu, da su ljudi puno puta bili prevareni i da su nepoverljivi.

Mi smo potpuno sigurni u dejstvo RayGuard zaštite.

Zato ti obezbeđujemo kupovinu bez rizika.

Uveri se u efikasnost RayGuard zaštite u roku od 60 dana.

Ako iz bilo kog razloga ne želiš 5G Home, možeš da nam ga vratiš u roku od 60 dana od datuma kupovine, a mi ćemo ti novac vratiti nazad. Sačuvaj originalno pakovanje i bitno je da proizvod nije fizički oštećen, niti da je otvarana njegova konstrukcija.

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G Home-a?

N
Natalija, Beograd

Imam veliki duplex stan i baznu stanicu su posadili na krovu zgrade pored moje. Ni ja ni moji ukućani nismo mogli da spavamo mirno, a deca su postala razdražljiva. Suprug je počeo da ima glavobolje koje nikada nije imao. Od kako imamo RayGuard Home, situacija je mirna. I dalje mi nije svejedno kada ugledam baznu stanicu pored, ali nemamo više tih problema i spavamo normalno. Rekla bih da radi!

J
Jugoslav, Novi Sad

U poslednjih 2 godine sve više baznih stanica primećujem po gradu, a nikao je i toranj nedaleko od moje kuće. Istraživao sam kako da se zaštitim i s obzirom da imam PhoneChip na svim uređajima, RayGuard zaštita prostora mi se učinila kao sledeći logični korak. Imam kuću na sprat, a postavio sam ga i u mojoj firmi, jer brinem isto tako i o svojim zaposlenima. Imam i ostale RayGuard proizvode za ličnu zaštitu. Ne želim da razmišljam o posledicama, a uopšte mi se ne sviđa u kom pravcu svet ide.

M
Marko, Beograd

Živim u stanu gde mogu da hvatam gomilu komšijskih wireless signala. Džabe sam ja noću isključivao svoj ruter, kad komšijin ne mogu. Sve u svemu, ne osećam neke bitnije promene, jer nisam imao do sada specijalnih zdravstvenih problema. Svakako da mi je ideja da ih i nemam u budućnosti, a pratim dosta ovu tematiku u svetu i jasno mi je šta zračenje radi našem telu. Pametnije je zaštititi se kad si zdrav, a ne kad ti već nešto fali.