5G Body & Car

 • Štiti od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja 1 m u poluprečniku - sferično
 • Ovo je proizvod za ličnu zaštitu koju možeš držati samostalno u džepu ili ga staviti na svoj ključ kao privezak, pa držati u torbi, džepu, rancu,...
 • Isto tako te štiti u autu od zračenja elektronike, GPS-a, bluetooth-a, baznih stanica, a štiti te i u avionu dok putuješ. 
 • Štiti te od zračenja baznih stanica, dalekovoda, trafostanica i drugih EMF zračenja kojima si napolju izložen.
20 godina garancije
Neograničen rok trajanja
Nema održavanja
60 dana garancije povrata novca
Original price was: 15.470 RSD.Current price is: 10.970 RSD.
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

Lična EMF zaštita za mobilnu upotrebu.

U pitanju je RayGuard uređaj čija je zona zaštite u poluprečniku od 1 m sferično, što znači 2 m u prečniku (za bolje razumevanje, zamisli da se nalaziš u sredini lopte poluprečnika 1m. Sav taj prostor gore - dole - levo - desno unutar granice lopte je zaštićen od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja).

od čega te štiti?

Štiti od zračenja koje se nalaze u tvom domu ili radnom prostoru, tj unutar njegove zone zaštite:

 • Wi-Fi ruteri, 
 • mobilni telefoni, 
 • bluetooth,
 • GPS
 • razni elektronski uređaji, 
 • strujni vodovi, 
 • table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja:

 • bazne stanice,
 • komšijski Wi-fi ruteri, 
 • dalekovodi, 
 • trafo stanice, 
 • geopatogeno zračenje,...

kako izgleda?

Oblika je priveska za ključ transparentne ili plave boje, dok se u njegovoj unutrašnjosti vidi konstrukcija sastavljena od mineralne mešavine i specijalnih sistema uvezanih zavojnica (kalemova).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G body & Car?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard uređaja je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza njega stoji 20-tak naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. Ukoliko ga i noću imaš pored sebe, RayGuard 5G Body & Car te štiti dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu prostora, RayGuard 5G Body & Car ne mora energetski da se čisti, da se “puni”, ne treba da se izlaže suncu, ne koristi električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard 5G Body & Car ne remeti rad uređaja u njegovoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. Koristi svoje uređaje nesmetano. On čini da zračenje koje emituju ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
NEOGRANIČEN VEK TRAJANJA
Jednom ga postaviš i na njega možeš da zaboraviš. S obzirom da minerali u njemu nemaju rok trajanja, nema ni RayGuard. Samo toliko obrati pažnju da ga ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja RayGuard 5G Body & Car-a, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA I KOMŠIJSKIH WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe, ako se nalaziš u zoni delovanja ovog priveska.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Body & Car dokazano štiti od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

GDE DA GA DRŽIM?

RayGuard 5G Body & Car možeš nositi sa sobom u džepu, rancu ili torbi, tako da si zaštićen gde god da se krećeš i gde god da radiš. Bitno je samo da je u blizini tvog tela zbog radijusa zaštite koji ima (1 m).

Gde god da si ti, na ulici, u autu, u javnom prevozu, u avionu, na radnom mestu, u kafiću,… on te uvek štiti.

Možeš ga držati stalno u autu (u pretincu između vozačkog i suvozačkog sedišta).

Kako radi 5G body & Car?

RayGuard 5G Body & Car je jedinstveni uređaj na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnim sistemom zavojnica (kalemova) kako bi se pojačao energetski efekat minerala. Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EM zračenja, tako što uravnotežuje vrtložnu strukturu elektromagnetnog polja koju emituju tehnički uređaji. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim neće biti ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

RayGuard 5G Body & Car i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan sličan uređaj na svetu koji je baziran na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, niti postoji uređaj koji ima ovoliko naučno-medicinskih dokaza o njegovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije: 58 mm x 36 mm x 12 mm
 • Težina: 20 g
 • Dostupne boje: Transparentna i plava

Česta pitanja

Svakako je bitno istaći da je i pored ličnih i prostornih RayGuard zaštita koje koristiš važno staviti PhoneChip na svoj telefon, jer njega direktno prislanjaš na glavu i držiš u rukama veliki deo dana. Preporučujemo da staviš PhoneChip i na Wi-fi ruter, kao jedan od najvećih izvora zračenja u prostoru.

PhoneChip te štiti od elektromagnetnih vrtloga koji nastaju u bliskom polju (telefon, Wi-fi ruter,...), dok te RayGuard 5G Body & Car štiti i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u tvom prostoru i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...).

Svakako preporučujemo da nabaviš i zaštitu prostora za svoj dom - 5G Home ili 5G SP Plus.

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja.

Za najisplativiju kupovinu poruči Personal 1 paket u kojem pored RayGuard 5G Body&Car uređaja dobijaš i PhoneChip zaštitu.

RayGuard 5G Body & Car ima radijus zaštite od 1m, pa je za razliku od RayGuard 5G Mobile uređaja (koji ima radijus zaštite od 2 m) preporučljivo da se nosi što bliže telu. Mineralna kartica nema radijus delovanja i ona mora da se nosi baš uz telo, isto kao i RayGuard 5G Pendant privezak.

Osim kućnog i radnog prostora u kojem boravimo veći deo dana, izloženi smo i zračenju u automobilima, dok se šetamo, idemo u šoping, na trening,... Ukoliko živiš u gradu, sigurno možeš da uočiš veliki broj baznih stanica čiji se broj iz dana u dan povećava.

U školama je situacija sa ruterima posebno dramatična, a pogotovo je problem ukoliko se u neposrednoj blizini škole gde dete provodi nekoliko sati dnevno, nalazi bazna stanica mobilne telefonije.

Nažalost, nivoi zračenja kojima smo stalno izloženi su i do 1000 puta većeg intenziteta od onih za koje nezavisni naučnici tvrde da su ekstremno zabrinjavajući po zdravlje. A mi smo takvim nivoima izloženi 24/7, što se posebno odnosi na gradske sredine.

Izloženost zračenju ima kumulativan efekat na naše zdravlje. Zbog toga nije dovoljno biti zaštićen samo u svom domu, već i van njega.

Noviji modeli automobila, kao što su električni ili hibridni imaju puno elektronike, pa je zračenje u njima izuzetno visoko. Isto tako i standardni dizel i benzinski automobili isto imaju ubačeno mnogo elektronike, bluetooth sistema, itd...

Osim toga, kada se voziš, stalno ulaziš u zone zračenja baznih stanica. Preporuka je da ili sa sobom imaš ličnu zaštitu (5G Mineral Card, 5G Pendant ili 5G Body & Car privezak za ključ) ili da u tvom autu uvek stoji zaštita kao što je RayGuard 5G Mobile, kako bi ti i ostali putnici bili zaštićeni.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu na stranici Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu ulogu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš lako primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Iz tog razloga smo ti i obezbedili garanciju povrata novca od 60 dana, kako bi imao dovoljno vremena da se uveriš u dejstvo ove zaštite.

To je svakako najmanje što želimo. Svesni smo i da ima različitih proizvoda na našem tržištu, da su ljudi puno puta bili prevareni i da su nepoverljivi.

Mi smo potpuno sigurni u dejstvo RayGuard zaštite.

Zato ti obezbeđujemo kupovinu bez rizika.

Uveri se u efikasnost RayGuard zaštite u roku od 60 dana.

Ako iz bilo kog razloga ne želiš proizvod, možeš da nam ga vratiš u roku od 60 dana od datuma kupovine, a mi ćemo ti novac vratiti nazad. Sačuvaj originalno pakovanje i bitno je da proizvod nije fizički oštećen, niti da je otvarana njegova konstrukcija.

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G Body & Car zaštite?

J
Jelena, Smederevo

Kupila sam Rayguard privezak za ključ da bih se osećala sigurno. Nisam ga stavila na ključ, već ga nosim stalno u džepu pantalona, dok sam na poslu. Iznad moje glave se nalazi server, a pored wifi ruter, iako sam zamolila šefa da me pomere na drugo mesto. Sve u svemu, primećujem da se ne vraćam sa posla toliko iscrpljena i da nemam česte glavobolje kao ranije.

S
Stevan, Zrenjanin

Često radim na terenu kao građevinski radnik i radio sam dugo na jednoj zgradi pored koje je bila stara zgrada sa baznom stanicom. Svaki dan mi je bilo loše na poslu, osećao sam vrtoglavicu, blagu nesvesticu i užasnu glavobolju. Kada dođem kući nikakav, bukvalno prespavam dan do ujutru. Da ne kažem da sam počeo da se osećam depresivno i utučeno zbog toga. Video sam objave o baznim stanicama na društvenim mrežama i povezao dva i dva. Pisao sam o svom problemu i odgovor je bio da uzmem švajcarski privezak koji ću nositi stalno u džepu uniforme dok radim. Da mi je neko rekao da se neću više tako osećati zbog jednog priveska, ne bi mu verovao. Svima ga preporučujem!

M
Milorad, Loznica

Ćerka mi radi kao stjuardesa i znam koliko oni koji stalno lete avionom mogu imati problema sa zdravljem. Kupio sam joj RayGuard privezak za ključeve i insistiram da ga stalno nosi uz sebe. Za sada nema nikakvih problema, a daj Bože da tako i ostane.