5G PhoneChip

 • 5G PhoneChip zaštitu postavljaš na same izvore zračenja tvojih uređaja - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, bežične slušalice, baby alarme,...
 • Na veću količinu poručenih 5G PhoneChip zaštita odobravamo dodatni popust:
  • 1 x PhoneChip - 2490 din
  • 2 x PhoneChip - 4680 din (2340 din / komad)
  • 3 x PhoneChip - 6570 din (2190 din / komad)
  • 4 x PhoneChip - 8360 din (2090 din / komad) - Uštedi 19%
  • 5 i više PhoneChip-ova - 1990 din po komadu - Uštedi 25%
 • Napomena: Cena sa popustom će se prikazati i obračunati u korpi 
5 godina garancije na efikasnost
Nema održavanja
2.490 RSD
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

ili pozovi +381 65 278 8 009

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina

Eliminiši negativne posledice EM zračenja uređaja koje najviše koristiš!

EMF zaštita od uređaja na koji se postavlja.

5G PhoneChip zajedno sa drugim RayGuard ličnim i prostornim zaštitama od EMF zračenja obezbeđuje maksimalnu zaštitu tvom telu.

Radijus delovanja je usmeren na blisko polje gde se upravo i javljaju elektromagnetni vrtlozi usled longitudinalnog prenosa EMF zračenja i zato ga je važno postaviti na sam izvor zračenja (blizu predajnika/prijemnika).

Postavljaš ga direktno na:

 • mobilni telefon (1 kom)
 • tablet (1 kom)
 • wi-fi ruter (1 kom)
 • laptop (2 kom)
 • bežične naglavne slušalice (1 kom)
 • baby alarm (1 kom)

od čega te štiti?

5G PhoneChip isključivo štiti od zračenja uređaja na koji se postavi, ali ne i od okolnih zračenja. Ako ga postaviš na mobilni telefon, štiti te od zračenja:

 • samog mobilnog telefona (elektronike, strujnih kola)
 • mobilne mreže (2G, 3G, 4G i 5G)
 • Wi-Fi konekcije 
 • bluetooth veze
 • GPS-a

Ako ga postaviš na wi-fi ruter, bićeš zaštićen od zračenja tvog rutera, ali ne i od zračenja okolnih rutera na koji nije postavljen 5G PhoneChip (npr. komšijini ruteri u zgradi).

5G PhoneChip te ne štiti od okolnih zračenja:

 • baznih stanica,
 • komšijskih Wi-fi rutera, 
 • dalekovoda, 
 • trafo stanica, 
 • geopatogenog zračenja,...

kako izgleda?

PhoneChip ima oblik okrugle metalne pločice sa višeslojnom strukturom mineralne mešavine (kristali, silikati, meteorske stene, poludrago kamenje,...). Izrađen je sličnom tehnologijom kojom se prave mikročipovi u IT industriji.

Švajcarski kvalitet

5G PhoneChip se proizvodi u Švajcarskoj.
Njegov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš 5G PHONECHIP?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost PhoneChip-a je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza njega stoji 20-tak naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard tehnologija sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedna tehnologija na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. Ukoliko zaspeš pored telefona ili si izložen zračenju svog rutera na kom se nalazi PhoneChip, zaštićen si i dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
5G PhoneChip ne mora energetski da se čisti, da se “puni”, ne treba da se izlaže suncu, ne koristi električnu energiju za napajanje,... Jednom ga postaviš na svoj uređaj i možeš na njega da zaboraviš.
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
5G PhoneChip ne remeti rad uređaja na koji je postavljen, niti utiče na vek i trajanje baterije. Koristi svoje uređaje nesmetano. On samo čini da zračenje koje emituju ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
5 GODINA GARANCIJE NA EFIKASNOST
Proizvođač garantuje 5 godina na efikasnost ove zaštite. Obrati pažnju da je ne držiš na ili veoma blizu izvora toplote - radijator, kamin,...

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

KAKO se postavlja?

Ukoliko imaš masku, skini je sa telefona (ili tableta). Odlepi zaštitnu foliju sa poleđine PhoneChip-a i zalepi ga na pozadinu tvog telefona sa kojeg si prethodno uklonio prljavštinu (dezinfekcionim sredstvom i krpicom). PhoneChip treba da bude postavljen otprilike na sredinu poleđine telefona. Vrati masku na telefon (ako je imaš).

Na telefon, tablet, ruter i baby alarm se postavlja po jedan PhoneChip, dok se na laptop postavlja dva (sa leve i desne strane laptopa gde naslanjaš svoje ruke).

Kako radi 5G PHONECHIP?

5G PhoneChip je jedinstven proizvod na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnim sistemom zavojnica (kalemova) kako bi se pojačao energetski efekat minerala. Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EM zračenja, tako što uravnotežuje vrtložnu strukturu elektromagnetnog polja koju emituju tehnički uređaji na koje je PhoneChip postavljen. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim neće biti ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

3

5G PhoneChip i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan sličan proizvod na svetu koji je baziran na ovakvom tipu tehnologije za zaštitu od elektromagnetnog zračenja, niti koji ima veliki broj čvrstih naučno-medicinskih dokaza o njegovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije: Ø 25 mm
 • Dostupne boje: crna, srebrna i zlatna

Česta pitanja

Pored ličnih i prostornih RayGuard zaštita koje koristiš važno je staviti PhoneChip na svoj telefon, jer njega direktno prislanjaš na glavu i držiš u rukama veliki deo dana. Preporučujemo da svakako staviš PhoneChip i na Wi-fi ruter, kao jedan od najvećih izvora zračenja u prostoru. 

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja.

Na našem sajtu u odeljku Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost svih RayGuard proizvoda, kao i njegovu zaštitu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ono što ćeš prvo primetiti kada postaviš PhoneChip na telefon je da ti se uvo i deo glave na koji ga prislanjaš neće zagrevati i nećeš imati osećaj pritiska ili bola u glavi usled dužeg telefoniranja. Međutim, mnogo značajnije dejstvo koje ne možeš osetiti je u sprečavanju drugih, opasnijih bioloških efekata koje zračenje dokazano izaziva prilikom dužeg izlaganja. 

Kada se jednom postavi na uređaj, teško se skida i može se oštetiti (obično se rasloji). Ukoliko odlepljen PhoneChip pokušaš ponovo da postaviš na drugi uređaj, neće prijanjati potpuno, niti će biti efikasan kao prvog dana.

Naša je preporuka da jednom postavljen PhoneChip ne skidaš sa tog uređaja, jer tada ne može da pruža potpunu zaštitu. Kada kupuješ novi uređaj, postavi novi PhoneChip.

Šta kažu korisnici

5G PhoneChip zaštite?

J
Jovan, Zemun

Iskreno mnogo sam zadovoljan ovim čipom, nisam ni slutio da će biti ovoliko dobar i efikasan. Spavam mnogo bolje, budim se odmorniji nego pre i naspavano. I da, ne boli me više glava kad buljim u ekran neko vreme ili kada pričam duže. 

M
Maja, Beograd

Preporuka od srca! Imam PhoneChip na telefonu skoro dve godine i prezadovoljna sam. Nemam više bol u glavi i osećaj da mi gori uvo kada duže pričam telefonom. 

B
Bojana, Subotica

PhoneChip imam na telefonu, ali sam ga stavila i na ruter. Sada više ne moram da brinem da li sam noću ugasila ruter i telefon stavila na airplane mode, jer znam da smo zaštićeni moja porodica i ja.