5G Family 1 paket

 • RayGuard 5G Family 1 paket je za tebe najpogodnija opcija ukoliko razmišljaš o zaštiti prostora sa RayGuard 5G Home uređajem.
 • U ovom setu dobijaš kompletnu zaštitu od EM zračenja koja ti je potrebna:
  • 1 x RayGuard 5G Home - Štiti od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja 15 m u poluprečniku - sferično. Idealna zaštita za velike stanove, višespratne kuće, firme, bolnice, privatne klinike, spa centre, hotele, kancelarije, izložbene prostore, konferencijske sale, sale za sastanke,…
  • 2 x RayGuard 5G Mineral Card (design serija) - Mineralnu karticu nosi što bliže svom telu (u novčaniku, džepu,...) kako bi te štitila od štetnog efekta svih elektromagnetnih zračenja koja te okružuju (dok si napolju ili unutra)
  • 5 x 5G PhoneChip - PhoneChip zaštitu postavljaš na same izvore zračenja tvojih uređaja - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, naglavne bežične slušalice, baby alarme,...
 • Kupovinom ovog paketa ostvaruješ UŠTEDU od 8.890 din u odnosu na kupovinu svih ovih pojedinačnih proizvoda.
20 godina garancije
Neograničen rok trajanja
Nema održavanja
60 dana garancije povrata novca
112.970 RSD
Proizvod je dodat u korpu Pogledaj korpu Poručivanje

*** BESPLATNA dostava za sve iznose porudžbina
*** 20 godina garancije i 60 dana garancije povrata novca važi samo za RayGuard 5G Home

Eliminiši negativne posledice EM zračenja po svoje telo!

RayGuard 5G Home - EMF zaštita za velike kuće i radne prostore

RayGuard 5G Home štiti od zračenja koje se nalaze u tvom domu ili radnom prostoru, tj unutar njegove zone zaštite: Wi-Fi ruteri, mobilni telefoni, bluetooth, razni elektronski uređaji, strujni vodovi, table osigurača,...

….ali i od zračenja koje dolazi od spolja: bazne stanice, komšijski Wi-fi ruteri, dalekovodi, trafo stanice, geopatogeno zračenje,...

U pitanju je najjači RayGuard uređaj čija je zona zaštite u poluprečniku od 15 m sferično (za bolje razumevanje, zamisli da se nalaziš u sredini lopte poluprečnika 15 m. Sav taj prostor gore - dole - levo - desno unutar granice lopte je zaštićen od štetnog efekta elektromagnetnog zračenja).

Na primer, ako živiš u spratnoj kući, dovoljno je da postaviš RayGuard Home 5G otprilike u sredini kuće (i na središnji sprat) i zaštitio si sva živa bića u prostoru (ljude, kućne ljubimce i biljke), čak i u dvorištu.

RayGuard 5G Home štiti u osnovi površinu od 707 m2, ali i 4-5 spratova ispod i iznad mesta gde je postavljen.

5G Mineralna kartica - Lična EMF zaštita

RayGuard 5G Mineralna kartica je odlična zamena ukoliko ti je nezgodno nositi RayGuard 5G Body & Car privezak za ključeve.

Nosiš je u novčaniku ili džepu košulje, pantalona, jakne, sakoa,... ili u futroli telefona. Bitno je da bude što bliže telu, jer nema radijus delovanja kao ostali RayGuard proizvodi.

Ona pomaže telu da se adaptira na stres izazvan štetnim delovanjem elektromagnetnog zračenja, balansira energetske tokove u telu, deluje pozitivno na imuni sistem i tvoje biološko-energetsko funkcionisanje (tako deluje uvek, čak i kada nema EMF zračenja).

Oblika je i veličine bankovne kartice, dok se u njenoj unutrašnjosti nalazi 9 slojeva mineralnih mešavina (kristala, silikata, poludragog kamenja, meteorskih stena,...)

5G PhoneChip - zaštita od zračenja uređaja koje najviše koristiš

5G PhoneChip postavljaš na najveće izvore zračenja u tvojoj blizini - na mobilni telefon, tablet, Wi-Fi ruter, laptop, bežične slušalice, baby alarme,..

Zajedno sa drugim RayGuard ličnim i prostornim zaštitama od EMF zračenja obezbeđuje maksimalnu zaštitu tvom telu.

Radijus delovanja je usmeren na blisko polje gde se upravo i javljaju elektromagnetni vrtlozi usled longitudinalnog prenosa EMF zračenja i zato ga je važno postaviti na sam izvor zračenja (blizu predajnika/prijemnika).

Švajcarski kvalitet

RayGuard uređaji se proizvode u Švajcarskoj.
Njihov princip delovanja je jedinstven u svetu.

Zašto baš RayGuard 5G FAMILY 1 paket?

Po čemu je jedinstven i kako ti pomaže?

ŠTITI OD DUGOROČNIH POSLEDICA EM ZRAČENJA PO ZDRAVLJE
U ovom trenutku postoji preko 30.000 nezavisnih naučnih studija koje potvrđuju štetnost dugoročnog izlaganja elektromagnetnom zračenju uređaja koji nas okružuju.
MEDICINSKI-NAUČNO DOKAZAN PROIZVOD
Efikasnost RayGuard tehnologije je dokazana u naučno-medicinskim institutima u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj. Iza nje stoji 20-tak čvrstih naučnih dokaza među kojima je najznačajnija studija koja je potvrdila da RayGuard sprečava oštećenje ćelije usled izloženosti zračenju. Takav dokaz nema ni jedan uređaj na svetu!
NON-STOP ZAŠTITA - ČAK I NOĆU DOK SPAVAŠ
Koliko god smo stresa doživeli tokom dana, najvažniju ulogu u regeneraciji našeg tela ima noćni san. Ista je stvar i sa elektromagnetnim zračenjem. Ukoliko je naše telo izloženo zračenju i tokom noći, posledice po zdravlje su pogubne. RayGuard te štiti i noću dok spavaš, da bi tvoje telo moglo da se obnovi.
NE ZAHTEVA NIKAKVO ODRŽAVANJE
Za razliku od drugih uređaja za zaštitu, RayGuard 5G Home, mineralna kartica i PhoneChip ne moraju energetski da se čiste, da se “pune”, ne treba da se izlažu suncu, ne koriste električnu energiju za napajanje,...
NE OMETA RAD TVOJIH UREĐAJA
RayGuard tehnologija ne remeti rad uređaja u njenoj zoni delovanja, niti radi po principu Faradejevog kaveza. PhoneChip ne utiče na vek i trajanje baterije uređaja na koji je postavljen. Koristi svoje uređaje nesmetano. Uz ove zaštite EM zračenje ne izaziva stresnu reakciju tvog tela, pa samim tim nema ni posledica po tvoje zdravlje.
NEOGRANIČEN VEK TRAJANJA
5G Home jednom postaviš u svom prostoru i na njega možeš da zaboraviš. Za mineralnu karticu i PhoneChip proizvođač garantuje 5 godina na efikasnost zaštite. Samo toliko obrati pažnju da ih ne držiš pored izvora toplote - radijatora, kamina,...
ŠTITI OD ZRAČENJA BAZNIH STANICA
Nije bitno da li se nalaziš u direktnoj zoni zračenja bazne stanice, da li je ona blizu ili dalje od tvog doma. Ukoliko se nalaziš u zoni delovanja RayGuard 5G Home-a ili je uz tebe 5G mineralna kartica, zaštićen si od svih bioloških efekata koje zračenje baznih stanica dokazano izaziva.
ŠTITI OD ZRAČENJA I KOMŠIJSKIH WI-FI RUTERA
Sada više ne moraš da brineš da li komšija gasi noću ruter i koliko signala rutera očitavaš u tvom stanu. Ovo zračenje više ne utiče na tebe i tvoje ukućane kada imaš RayGuard 5G Home u prostoru ili mineralnu karticu uz sebe.
ZAŠTIĆEN SI I OD DRUGIH ŠTETNIH ZRAČENJA
Zračenje bluetooth-a, dalekovoda, strujne instalacije, kućnih uređaja, niskofrekventno elektromagnetno zračenje uopšte, geopatogeno zračenje,... RayGuard 5G Home i mineralna kartica dokazano štite od svega navedenog.

Od decembra 2020. godine svi RayGuard proizvodi poseduju i IGEF sertifikat (Internacionalna asocijacija za istraživanje elektrosmoga) kojim se dokazuje da štite i od EM zračenja
novih 5G tehnologija

Kako se postavlja?

Svejedno je gde se RayGuard 5G Home postavi, može čak da bude i u ormanu, ako ne želiš da bude vidljiv. Njegov efekat prolazi i kroz zidove i plafone. Može da se okači i na zid kao ukras i tada vizuelno deluje jako efektno. Bitno je postaviti ga otprilike u sredinu prostora.

RayGuard 5G Mineral Card nema radijus delovanja, pa je potrebno da ga nosiš što bliže telu (u džepu pantalona, jakne, sakoa ili košulje, u novčaniku ili u futroli telefona...)

Za potpunu zaštitu 5G PhoneChip postavljaš na uređaje koje najviše koristiš - koji su najbliži tvom telu i koji su najveći emiteri EM zračenja u prostoru: mobilni telefon (1x PhoneChip), tablet (1x PhoneChip), laptop (2x PhoneChip), wi-fi ruter (1x PhoneChip), bežične naglavne slušalice (1x PhoneChip), baby alarm (1x PhoneChip),...

Kako radi?

RayGuard 5G je jedinstvena tehnologija na svetu u oblasti zaštite od elektromagnetnog zračenja.

1

Sadrži mineralnu mešavinu (kristale, silikate, poludrago kamenje, meteorske stene,...) koja je obložena specijalnim sistemom zavojnica (kalemova) kako bi se pojačao energetski efekat minerala. Minerali imaju sopstvenu vibraciju i sopstveno energetsko polje koje ulazi u interakciju sa našim telom i sa elektrosmogom iz okoline.

2

Na subatomskom nivou neutrališe štetnu komponentu EMF zračenja, tako što uravnotežuje vrtložnu strukturu elektromagnetnog polja koju emituju tehnički uređaji. Rezultat je izostanak stresne reakcije našeg tela na EM zračenje, pa samim tim neće biti ni bioloških posledica po naše zdravlje koje izaziva dugoročno izlaganje zračenju.

RayGuard 5G Home

3

RayGuard 5G tehnologija i u odsustvu EMF zračenja pozitivno utiče na balansiranje energetskih tokova u telu, deluje blagotvorno na imuni sistem i na tvoje celokupno biološko-energetsko funkcionisanje.

4

Ne postoji ni jedan slična tehnologija na svetu koji je bazirana na ovakvom tipu zaštite od elektromagnetnog zračenja, niti postoje uređaji koji imaju ovoliko čvrstih naučno-medicinskih dokaza o njihovoj efikasnosti.

Specifikacija

 • Dimenzije RayGuard 5G Home-a: Ø 250 mm x H 130 mm
 • Težina RayGuard 5G Home-a: 600 g

 

 • Dimenzije RayGuard 5G Mineral Card-a: 54 mm x 86 mm x 0.8 mm

 

 • Dimenzije 5G PhoneChip-a: Ø 25 mm

Česta pitanja

S obzirom da si uz ovaj set zaštićen kod svoje kuće (RayGuard 5G Home), dok si napolju (RayGuard 5G Mineral Card), ali i od uređaja koji su stalno sa tobom i koji su najveći emiteri EM zračenja u prostoru (PhoneChip 5G) smatramo da je ovo potpuna zaštita. Jedino možeš da dokupiš neku ličnu zaštitu ako nedostaje još nekom članu tvoje porodice. 

Uvek preporučujemo da se postavi i 5G PhoneChip na same izvore zračenja uređaja koji su najveći emiteri EM zračenja u tvojoj blizini (na mobilni telefon, tablet, wi-fi ruter, laptop,...), dok te RayGuard 5G Home i 5G mineralna kartica štite i od tih i od svih drugih uređaja koji te zrače u tvom prostoru i onih koji dolaze od spolja (bazne stanice, komšijski ruteri, dalekovodi,...). 

Na ovaj način maksimiziraš zaštitni efekat od uređaja koji imaju najveći nivo zračenja i koji su najbliži tvom telu.

Razlika je samo u zoni zaštite. RayGuard 5G Home ima najveći poluprečnik delovanja od čak 15 m, dok 5G SP Plus ima zonu zaštite od 7 m u poluprečniku.

Jedino RayGuard 5G Pendant i 5G Mineralna kartica predstavljaju lične zaštite koje nemaju radijus delovanja, pa moraju da se nose uz telo. Mineralna kartica zbog veće površine ima nešto snažnije dejstvo u odnosu na RayGuard Pendant. RayGuard 5G Pendant (privezak za lančić) iz iskustva preporučujemo ženama i deci, tj onima kojima je zgodnije da zaštitu stave oko vrata, nego da nose mineralnu karticu ili Body & Car u džepu.

5G Body & Car ima zonu delovanja 1 m u poluprečniku i ne mora da se nosi skroz uz telo, već može i u rancu ili torbi. Bitno je samo da se nalaziš u njegovoj zoni zaštite.

Na 5G Body & Car proizvođač garantuje 20 godina na efikasnost, dok na mineralnu karticu i privezak za lančić garantuje 5 godina.

Takođe, 60 dana garancije povrata novca odobravamo samo na 5G Body & Car ličnu zaštitu, ali ne i na mineralnu karticu i privezak za lančić.

Osim kućnog i radnog prostora u kojem boravimo veći deo dana, izloženi smo i zračenju u automobilima, dok se šetamo, idemo u šoping, na trening,... Ukoliko živiš u gradu, sigurno možeš da uočiš veliki broj baznih stanica čiji se broj iz dana u dan povećava. 

U školama je situacija sa ruterima posebno dramatična, a pogotovo je problem ukoliko se u neposrednoj blizini škole gde dete provodi nekoliko sati dnevno, nalazi bazna stanica mobilne telefonije.

Nažalost, nivoi zračenja kojima smo stalno izloženi su i do 1000 puta većeg intenziteta od onih za koje nezavisni naučnici tvrde da su ekstremno zabrinjavajući po zdravlje. A mi smo takvim nivoima izloženi 24/7, što se posebno odnosi na gradske sredine.

Izloženost zračenju ima kumulativan efekat na naše zdravlje. Zbog toga nije dovoljno biti zaštićen samo u svom domu, već i van njega. 

Pitanje je složeno, jer zavisi od toga kako te zrači bazna stanica, tj da li se nalaziš u glavnoj (primarnoj) ili u nekoj od sekundarnih zona zračenja. Isto je bitan faktor daljine bazne stanice.

U svakom slučaju je preporuka nabaviti jedan od prostornih uređaja za zaštitu (RayGuard Home ili SP Plus) u zavisnosti od veličine objekta koji se štiti. Pitanje koje je isto bitno je gde se nalazi spavaća soba. Ako je ona isto izložena velikom nivou zračenja, tj prozor sobe gleda na baznu stanicu, potrebno je staviti RayGuard 5G Mobile ispod kreveta ili dušeka u zoni glave. Kombinacija te dve zaštite (neke od prostornih i 5G Mobile) će dati odlične rezultate.

Verovatno si čuo priču da je ispod bazne stanice daleko manja zona zračenja i da niko ispod nje nije ugrožen, bez obzira što je ona mnogo bliža tebi nego stanarima okolnih kuća ili zgrada. To i jeste i nije tačno.

Glavna zona zračenja bazne stanice je nasuprot nje. To znači da se ispod bazne stanice i ispod glavne zone zračenja nalaze sekundarne zone zračenja koje su daleko nižeg nivoa. Tako da je tačno da je manja izloženost zračenju ispod bazne stanice, nego da se nalaziš preko puta nje (na istoj udaljenosti).

Međutim, ti manji nivoi zračenja su i dalje daleko veći nego što je bezbedno za zdravlje čoveka.

Upravo je najveći problem što su bezbednosne mere koje se zvanično primenju u Evropi, Severnoj Americi i kod nas zastarele i dozvoljavaju previše visoke nivoe zračenja. Automatski se smatra da sve što je ispod tih propisanih, graničnih nivoa bezbedno, što je daleko od istine. Naučnici koji se bave ovom temom kažu da je za dugoročno izlaganje potrebno da zračenje bude manje od 0,01 µW/cm². Zračenja ispod bazne stanice su daleko veća od tog nivoa i samim tim štetna po čovekovo zdravlje kod izlaganja u dužem vremenskom periodu.

I epidemiološki podaci to pokazuju. Izuzetno je povećan procenat obolelih od teških hroničnih bolesti i kancera upravo na poslednjim spratovima zgrada gde su postavljene bazne stanice.

I dalje je veliki sukob između dela naučne javnosti koja govori o opasnosti od EM zračenja i mainstream naučnika (i medija) koji to pokušavaju da opovrgnu sumnjivim istraživanjima i neadekvatnim dokazima. Uglavnom, cela je priča slična kao što je i bila ranije za pušenje, za korišćenje teflona u industriji, korišćenje glifosata u poljoprivredi, pesticida, olovnog benzina, itd...  Ranije se tvrdilo da je to bezbedno, pa se sada javno već zna da je sve to bila jedna velika laž i obmana.

Poenta je da se relevantni dokazi naučne zajednice koja ukazuje na štetnost na neki način izvrgnu ruglu i ismejavanju, kako bi se produžila eksploatacija štetnih tehnologija i ogromna zarada koja ih prati.

Sigurno će doći dan kada će se u nekom trenutku morati priznati štetnost elektromagnetnog zračenja, međutim do tada će već biti načinjena velika šteta po zdravlje ljudi, životinja i prirode uopšte.

U slučajevima ekstremno visokih zračenja (na primer, ako živiš u stanu u zgradi i na telefonu očitavaš puno wi-fi signala, imaš u blizini zgrade ili na zgradi baznu stanicu ili si blizu dalekovoda,..) preporučujemo da pored prostorne zaštite (koju postavljaš otprilike u sredini stana) postaviš i 5G Mobile ispod jastuka ili dušeka u zoni glave u spavaćoj sobi. Ovo je naročito važno, jer je noćni san jako važan za oporavak organizma od svakodnevnog stresa, pa i od tzv. elektromagnetnog stresa.

Naravno, ako imaš na svom ruteru, telefonu, laptopu i tabletu još i 5G PhoneChip, na ovaj način si maksimalno zaštićen.

Da, ako se već razvila zavisnost od elektrosmoga. Tada to može dovesti do povećane nervoze. Ovo se izuzetno retko dešava, traje nekoliko dana i samo treba biti strpljiv. Ne postoje negativni efekti korišćenja RayGuard uređaja za zaštitu.

Komercijalno dostupni EMF merači ne mogu izmeriti efikasnost RayGuard zaštite.

Evo i zašto:

Štetna komponenta EM zračenja su vrtložna (torziona) polja koja se pojavljaju prilikom longitudinalnih prostiranja EM talasa. Elektromagnetni vrtlozi se pojavljuju u bliskom polju izvora zračenja (predajnik/prijemnik), a i kasnije tokom prostiranja. Oni najviše štete bioenergetskom sistemu čoveka i stvaraju stresan odgovor tela na tehničko elektromagnetno zračenje u vidu elektromagnetnog stresa.

Ovaj fenomen se dešava na subatomskom nivou, a EMF merači koji se mogu kupiti (amaterski i profesionalni) ne mere takvu strukturu polja, već pokazuju ukupnu gustinu. Baš zato što se sve dešava na subatomskom nivou i na nivou polja nulte tačke (kvantno polje subatomskih čestica), merenja sa opremom koja nam je dostupna je nemoguće izvršiti. Postoji samo nekoliko instituta koji bi tako nešto mogli izmeriti (u Rusiji i verovatno CERN u Švajcarskoj).

Pod dejstvom RayGuard tehnologije vrtlozi elektromagnetnog polja postaju uravnoteženi i to promenjeno elektromagnetno polje više deluje kao prirodno i ne izaziva stresnu reakciju tela.

Kako onda možemo biti sigurni da RayGuard radi i da to nije još jedna prevara?

Sva istraživanja koja su rađena sa RayGuard zaštitom tiču se merenja čovekove stresne reakcije na EM zračenje. Ta biomedicinska merenja (tj merenja stresne reakcije tela) su analiza žive kapi krvi, promena vlažnosti kože, promena varijabilnosti srčane frekvencije, itd... Osim tih merenja, rađena su i istraživanja koja prate  poremećaje u čovekovim bioenergetskim tokovima usled elektromagnetnog zračenja. I kod svih ovih istraživanja se vidi značajna razlika kada se merenja rade sa i bez RayGuard zaštite.

Kad se radi o drugim vizuelno sličnim proizvodima (a za koje se navodi da imaju efekat zaštite od EM zračenja), većina njih nema čvrste naučno/medicinske dokaze o pozitivnim efektima.

Na našem sajtu na stranici Naučni dokazi postoje izlistani najvažniji medicinsko-naučni dokazi koji potvrđuju efikasnost RayGuard uređaja, kao i njegovu zaštitu ulogu od štetnih uticaja 5G frekvencije.

Ukoliko još nemaš nikakvih osetnih smetnji usled zračenja, sigurno nećeš lako primetiti da li RayGuard uređaji deluju. Međutim, ukoliko imaš jasne smetnje koje su uzrokovane EMF zračenjem (npr, ne spavaš dobro u svom krevetu usled zračenja obližnje bazne stanice, imaš glavobolje zbog toga, razdražljiv si,..) poboljšanje ćeš početi osećati ili odmah ili u narednih nekoliko nedelja. Sve ovo zavisi od individualne osetljivosti osobe, ali i od vrste problema.

Iz tog razloga smo ti i obezbedili garanciju povrata novca od 60 dana, kako bi imao dovoljno vremena da se uveriš u dejstvo ove zaštite.

To je svakako najmanje što želimo. Svesni smo i da ima različitih proizvoda na našem tržištu, da su ljudi puno puta bili prevareni i da su nepoverljivi.

Mi smo potpuno sigurni u dejstvo RayGuard zaštite.

Zato ti obezbeđujemo kupovinu bez rizika.

Uveri se u efikasnost RayGuard zaštite u roku od 60 dana.

Ako iz bilo kog razloga ne želiš proizvod, možeš da nam ga vratiš u roku od 60 dana od datuma kupovine, a mi ćemo ti novac vratiti nazad. Sačuvaj originalno pakovanje i bitno je da proizvod nije fizički oštećen, niti da je otvarana njegova konstrukcija.

Garancija povrata novca ne važi samo za proizvode:

S obzirom da se 5G Mineralna kartica i 5G PhoneChip nalaze u ovom paketu (setu) zajedno sa proizvodom na koji važi politika povrata novca (5G Home), od ukupnog iznosa paketa vraćamo samo iznos akcijske cene (ne pune cene) ovog proizvoda (5G Home).

Šta kažu korisnici?

RayGuard 5G Home, mineralne kartice i PhoneChip zaštite?

N
Natalija, Beograd

Imam veliki duplex stan i baznu stanicu su posadili na krovu zgrade pored moje. Ni ja ni moji ukućani nismo mogli da spavamo mirno, a deca su postala razdražljiva. Suprug je počeo da ima glavobolje koje nikada nije imao. Od kako imamo RayGuard Home, situacija je mirna. I dalje mi nije svejedno kada ugledam baznu stanicu pored, ali nemamo više tih problema i spavamo normalno. Rekla bih da radi!

J
Jugoslav, Novi Sad

U poslednjih 2 godine sve više baznih stanica primećujem po gradu, a nikao je i toranj nedaleko od moje kuće. Istraživao sam kako da se zaštitim i s obzirom da imam PhoneChip na svim uređajima, RayGuard zaštita prostora mi se učinila kao sledeći logični korak. Imam kuću na sprat, a postavio sam ga i u mojoj firmi, jer brinem isto tako i o svojim zaposlenima. Imam i ostale RayGuard proizvode za ličnu zaštitu. Ne želim da razmišljam o posledicama, a uopšte mi se ne sviđa u kom pravcu svet ide.

M
Marko, Beograd

Živim u stanu gde mogu da hvatam gomilu komšijskih wireless signala. Džabe sam ja noću isključivao svoj ruter, kad komšijin ne mogu. Sve u svemu, ne osećam neke bitnije promene, jer nisam imao do sada specijalnih zdravstvenih problema. Svakako da mi je ideja da ih i nemam u budućnosti, a pratim dosta ovu tematiku u svetu i jasno mi je šta zračenje radi našem telu. Pametnije je zaštititi se kad si zdrav, a ne kad ti već nešto fali. 

S
Sonja, Subotica

Pored phonecipa koje imam na svom telefonu i na ruteru, poručila sam i mineralnu karticu koju nosim stalno u u džepu, jer radim u banci okružena gomilom uređaja ceo radni dan. Važno mi je da se osećam sigurno, pogotovo što jednog dana planiram da postanem mama. 

M
Milorad, Batajnica

Mineralnu karticu imamo svi u porodici, a važno mi je da je deca nose stalno sa sobom, jer kada nisu u školi, napolju su sa drugarima. Kada smo mi bili deca nije bilo toliko baznih stanica na svakom ćošku. Pošto im je nezgodno da drže kartice u džepu, a novčanik ne nose, stavili su ga u futrolu telefona, zajedno sa zaštitom za telefon. 

Z
Zorana, Beograd

Mineralna kartica mi je bilo najpovoljnije rešenje za ličnu zaštitu. Radim u kompaniji jednog mobilnog operatera i neverovatno mi je koliko se zataškavaju činjenice i istraživanja o štetnosti koje ta tehnologija ostavlja po ljude i uopšte živi svet. A postoji sve više informacija o tome, samo je većini ljudi lakše da ne znaju istinu. Ogroman je profit u igri i pitam se dokle će moći tako da ide. Najviše se plašim uvođenja 5G tehnologije čiji efekti na živa bića uopšte nisu ispitani,a sve to nam se sprema na mala vrata. Samo vas molim da ne objavljujete moje puno ime i prezime. 

J
Jovan, Zemun

Iskreno mnogo sam zadovoljan ovim čipom, nisam ni slutio da će biti ovoliko dobar i efikasan. Spavam mnogo bolje, budim se odmorniji nego pre i naspavano. I da, ne boli me više glava kad buljim u ekran neko vreme ili kada pričam duže. 

M
Maja, Beograd

Preporuka od srca! Imam PhoneChip na telefonu skoro dve godine i prezadovoljna sam. Nemam više bol u glavi i osećaj da mi gori uvo kada duže pričam telefonom. 

B
Bojana, Subotica

PhoneChip imam na telefonu, ali sam ga stavila i na ruter. Sada više ne moram da brinem da li sam noću ugasila ruter i telefon stavila na airplane mode, jer znam da smo zaštićeni moja porodica i ja.